Hoodwinked Soundtrack - Great Big World

It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.

ma isegi ei teadnud, et selline asi võimalik on. pole veel seisukohta võtnud. ilmselt ei võtagi. seisukohatu olla on poole lahedam.

mul oleks ikkagi teist tuba vaja veel. nii, et telekas ja arvuti oleksid eraldi tubades. ja veel mõned asjad mõnes teises toas. kui nüüd järele mõtlema hakata, on mul päris mitut asja vaja.

tavaliselt ma mõtlen, et unenäod on lihtsalt mingid mälestused, millele magamine mõjub nagu teradega mikser. väikesteks tükkideks ja hästi sassi. aga sariunenäod ja korduvad teemad paneb ikka kahtlustama küll. nagu mikser oleks katki või midagi. ma avastan kogu aeg unenägudes kellegi peidukaid. salakohti. varjatud ruume, mis on ühe inimese jagu ja kuhu mul tegelt sugugi asja pole. on jah imelik. lisaks, napilt enne ärkamist, tuli see johnny deppi soenguga tüüp kah veel mu unenäkku. unenäosse. unenägudesse. no ei oska seda käänamiseasja.

oli ju huvitav?

kas kolmapäeval on kuskil midagi head? tahaks natu oma eakohasemalt käituda mõneks õhtuks.
telekas näitab kolesteroolivaba toidu tegemise riistapuud. vanamammi, kes sellega tehtud sööki sööb, katsub rahulolevalt oma vasakut rinda ja kaadritagune hääl väidab, et kolesteroolivaba on südamele hea. mul on täna kõik naljakas.

hularõngas ei maksa ju 400 krooni. see ei kõla üldse loogiliselt.

Comments