ise on sessis ja käib sõpradega kohtumas

Mina olengi see, kes informaatikat jagab. Eksamiküsimus: Kuidas saab Windowsis protsesside kohta infot. Noh.. on see taskmanager, mingi käsurida võiks olla (Selle kohta oli Mattiasel mudugi öelda. Midagi seoses naela seina sisse löömiseks kitarri kasutamisega.), siis on see, et programm käib, ju siis on mõni protsess ka ja see asjaolu, et kõvaketas ragiseb.

See tähendab, et eile oli eksam. Ma ei ole päris kindel, miks on kahepunktisele ainele eksamit vaja otsa panna. Aga ju nad seal siis teavad paremini. Pärast läksin arvutiklassi Access2007-ga kaklema. Päris kaugele kaklesin. Tervelt kaks tundi ja peaaegu kõik sai valmis.
Siis oli Aivi printeri tapmise aktsioon. Sest ma olin otsustanud, et nüüd mõnda aega arvuti taga ei õpi ja printisin endale liiga palju organisatsioonikäitumist paberi peale. Printer muidugi avaldas sinnasekka oma arvamust.
Õhtupoole oli vanaisa külastamine. Tegin tast pilti ka. Pärislahe. Mul on fotosid oma vanaisast sellest ajast, kui mina olin kahene. Ja ta on ikka veel selline nagu tookord. Nii imelik, koguaeg mõtled, et võiks mitte vananeda ja siis kui juba hästi vana oled, siis allest jätad vananemise järele.
Šoppasin endale hõbedase haaknõela. Nüüd on mul lisaks häästikohutavalt paljudele tibikõrvarõngastele, püüdliku hipi kulinatele ja sügavalt emole žiletiterale veel ka eriti punk kõrvarõngas. Olen mina alles mitmekesine.
Urg oli kinni. Õigejah, ma ju ise panin ta kinni. Nii suve puhul. Aliast tegime ikka. Tegime isekeskis. Aliaseringi lõpetamise aktsioon. Lahe oli. Ja lapsed olid. Lapsed võiksid vahel pausi peale käia, saaks vaikselt oma asju ajada. Kuigi ma tegelt armastan lapsi ja nad on tohutult toredad ja koguseejura. Ikkagi. Sest mina olengi Egoist. Ja neid on ikka kuramuse palju. Õhtuse ennetuttuminekut poeskäigu lõpetas vahejuhtum nimega Koll Tahab Kallistust. Veidernagu. Ja kusjuures ei saanud. Ja mis kiilasolemisse puutub, siis see paistab tema jaoks täitsa töötavat. Üleni nunnu ja puha. Ma nagu ei mäleta, et tal oluliselt ilusad juuksed oleksid olnud.

Kui panna kohv, šokolaad, silmatilgad ja valuvaigisti käeulatusse, siis saabki sessi sees olla ja mitte päris kohe õhku lennata.

Ahjaa, Serj Tankian on lahe. Tal on kõik komponendid täpseltparajas vahekorras.

Comments