laugh at stupid things


Ma olen söögitegemisgeenjus. Võinoh, mingiasi. Mul tulevad lihtsad söögid hästi nämmad. Põhinipp on jätkuvalt selles, et värsked seened tuleb panni peal kellegagi sõbraks teha. Hakkliha, singi või kalaga. Täna oli selleks sink näiteks. Pärast kallan vahukoorega üle ja söön heade makaronidega. Kirsstomatid ka. Ma olen kirrstomatifänn. Tegelt muidu ei ole, muidu olen lissalt tomatifänn (või siis lissalt punaste köögiviljade), aga need suured talvised tomatid ei maitse minumeelest üldse tomati moodi. Need, mida kuskilt välismaalt tuuakse. Kirsstomat on kuidagi usutavam.

Ühelt poolt saaks siin lissalt hädaldada. Et noorena ema olemise rist ja viletsus on kõik need vanad inimesed, kes kipuvad õpetama. Targutama. Kunagi ma ei näe, et lasteaiakasvatajad pöörduksid mõne soliidses eas ema poole sõnadega: ”kuulge tütarlaps, mis teil ometi arus on.” Aga vot minu poole pöörduvad. Sest ilmselgelt, kui ma olen 22, olen ma ka ajudeta ja täiesti võimetu oma last elus hoidma ja senised neli aastat on olnud puhas kokkusattumus. Ja mitte aint kasvatajad. Igast tädikesed mitmel pool. Poes näiteks. Või bussis...
Ja samal ajal teiselt poolt. Keegi ei keela mul käia riides ja käituda vähe soliidsemalt. Küpsema inimese kombel. Aga ma olen ise valinud mitte ja pean tänu sellele lissalt toime tulema sellega, et inimesed kipuvad mind kohtlema vastavalt sellele, mis muljet ma endast jätan.
Või siis maailm lissalt ongi pungil inimesi, kes tunnevad füüsilist tungi kõigi kasvatamise järele ja ma olen üks kõigis seas, mitte midagi muud erilist.

Mul pole millestki kirjutada, sest midagi ei toimu.

Nii tüüpiline. Mul oli vaja nelja auguga pikendusjuhet selle kolmese asemele. Ma ostsin viiese ja mõtsin, et jess... nüüd on varuga. Nädal hiljem oli mul kuuelist juba vaja.

Jee, kodused ülesanded. Nädalavahetuse kasutamine selleks, et väikseid mõttetuid harjutusprogramme teha. Guugeldamine ja umbes miljoni foorumipostituse lugemine. Paremate ja veel kavalamate otsingusõnade väljamõtlemine. Täiesti arusaamatute juppide igaksjuhuks katsetamine. Ja nii edasi. Ja kõik, mis sellega kaasneb.

Ma kuulan liiga palju Kate Nashi.

Comments

  1. Täitsa huvitav. Proovin. Kas seened on shampinjonid, need mida poest osta saab? Ja kas sibul ka sinna juurde sobib?

    ReplyDelete
  2. sa lihtsalt näed niiiiiiiii noor välja, et keegi ei usu et oled 22 ja kohe,kohe 23

    ReplyDelete
  3. šampinjonid jah. sibul mõnikord. porrusibul ja sidrunipipraga lõhe näiteks.

    ReplyDelete
  4. kohe lähen lõhu kõhuääri meisterdama söögiks;)

    ReplyDelete

Post a Comment