kuid sa ei aimagi

...sest minu sisse sa ei näe






Ja siis väljavõte ühest rate-päevikust:

oli üks poiss kes teadis üht tüdrukut ta tahtis teda nii väga endale aga ei see tüduk ütles et mitte iial!! aga see poiss ootab teda väga ja räägib alati temast kuid äkki kord mõtles selle poisi sõber et ta korjaks lille ja paneks padja alla siis ta korjas ja tegi nii ja nägi unes et ta saab temaga kokku ja järgmine päev nii se juhtus ja selle poisi nimi hakkas r tähega ja lõppes o tähega ja tüdruku oma k tähega ja lõppes i tähega aga nime ma välja ei ütle kui see poiss seda loeb siis saab ta aru kes see on või tüdruk loeb kui siis aga nad koos olid ütles selle poisi sõber et ära talle lollusi räägi muidu tüdruk solvub nii ta ka tegi kuna see tüdruk elas kaugel temast ei näinud poiss teda aga internetis said rääkida ............. tüdruk ei taht nii et nad ei näe teineteist siis jätis see tüdruk ta igaveseks ja nii nad nüüd elavad mõlemad oma ilusat elu
(NII ET ÄRGE ÖELGE TÜDRUKULE HALVASTI.)


Huvitav, kas mu kassil on midagi viga, et ta piima ja kohvikoort ja võid ja kondenspiima armastab. Tegelt mingis metsikus looduses pole ju üldse normaalne, et üks imetaja joob teist liiki imetaja imetamismaterjali. A noh samas, loomariik on suht perversne koht tegelt.


Kui sa avastad, et mingist asjast on see hulluksajav maagia kadunud. Kas sa siis rõõmustad, et see enam hulluks ei aja. Või kurvastad, et see enam maagiline pole.

Puhkusenädala kolm eesmärki: koristada, õppida, puhata.
Koristamine läheb hästi. Tuba on korras, pluss riiulid ja diivanialune. Nõud on peaaegu pestud. Täna peaks klaaspindade kallale, psst-psst, minema. Millalgi peaks ennast kokku võtma ja mingist poest puuviljakaste tooma. Neid saab üksteise peale panna ja siis saab väiksel pindalal hoida suure ruumala jagu kola. Minuarvates jumalast hea plaan. Peaks veel köögitehnikat väljast ja seestpoolt küürima ja midagi vanniga ette võtma. Vann on lollakas. Kattub kogu aeg igasuguse pasalaadsega ja üldse puhtaks minna ei taha.
Õppimisega on loomulikult mingi häda. Mul peab alati mingi häda olema ju. Häda on selles, et mul ei ole lissalt üks-kaks suurt karjuvat eksamit. Noh, tegelt on mul kolm eksam-arvestust, aga see pole oluline, nad on suht pisid ja eriti ei karju. Oluline on, et mul on umbes miljon väikest ülesannet. Nii tund aega võtvaid väikeseid umbes miljon. Häda: tund aega võtaksid nad, kui ma neid innukalt ja keskendunult teeksin. Kuna minu näol on aasta lõpus (noh, tegelt ka nädala ja kuu ja päeva lõpus) tegemist motivatsioonipuudulikkuse all kannatava vedelvorstiga, läheb mul iga ülesande tegemiseks päevi. Niimoodi vahelduva eduga natukesekaupa edenevad.
Puhkamine on üleni jeii! Ma saan magada. Ma saan õppida. Ma saan koristada. Saan trennis käia ja üksinda poes ja õues mängimas. Nii nagu süda lustib. Ja süda mul lustib.

Cuteoverloadis on harva titade pilte. Võinoh, seal on tihti titade pilte, harva on need inimtitad. Inimtitade pildid liigitatakse Primates.

Mul on pisike leiva/keeksivorm ja ma teen sellega endale ahjukartuleid suitsupeekoni ja kukeseentega.

Täna on just selline ilm, et mul tekib tahtmine omada soome kelku. Või metsarada vanaema majani.



Kirss.Net - Elu magusaimast küljest


See test kallutab. Need karikatuurid igast tüübist naiste kohta kallutavad soovitud tulemuse peale. Natuke.

Comments