metametakognitsioon

Rahu
olen sul peos
mahun
olen sul peos
puru
olen sul peos
pihuks ja põrmuks
kuid olgu

Kui ma
poleks su peos
siis ma
oleks
kellegi teise

peos

Kuid näe
olen su peos
saimegi lõpuks kokku
Genialistid - Olen sul peos


Kummitab.
Genialistid on täiesti geniaalne. See on aktuaalne teema seoses sellega, et Rolandil on mingi Liiga Palju Genialiste Kuulamise periood. Kogu aeg mängib. Tegelikult mulle meeldib, et see on lõpetatud projekt. Paigas alguse ja lõpuga, lõpliku hulga mõõdetava ja mõõtmatu tulemusega. Üleni olemas lihtsalt. Mitte tulemas või läinud.
Veel käivad bängiprojektid on muusika, mis on tulemas. Alguse ots on juba käes, aga lõppu ei paista. Pooleli veel. Keegi ei tea, mis saab.
Ikka veel käivad bändiprojektid, mis on juba maha käinud ja odavate võtetega tagasi püüdnud tulla ja selles feilinud, on läinud. Keegi ei taha neist enam midagi teada. Keegi ei taha enam kümnekat välja käia, et neid mõnes hämaras jahedas kultuurimasjas õlle kõrvale imestada. Läinud bändid kuulutan ma mingil hetkel lõpetatuteks ja ei loe pärast seda hetke tehtut ja loodut enam samaks bändiks. Siis ei ole varasemad geniaalsused pealt ära mürgitatud ja määritud hilisemate rumalustega. Siis ei pea ka arust ära minema, kui väidetavalt nende kontsert kusagil on, sest tegelikult neid pole enam olemas ja tehniliselt sama nime all esineb juba midagi muud, mis mind ei kõiguta. Ega selle pärast, kui keegi bändist midagi korda saadab või maha sureb või halva laulu välja laseb.


Kuigi imelik, et me ütleme 'terve hulga', kui jutt on millestki paljust. Tühjad ja üheelemendilised hulgad on ka ju olemas.
- Kui palju maikasid sul on?
- Oi. Hästi palju. Terve hulk.
Täiesti variant, et mitte ühtegi ju.

Maika on aktuaalne, sest üks nunnu vlogija näitas oma lahedat suurte taskutega tank topi, mille ta ise hiigelsuurest t-särgist meisterdas ja ma olen hommikust peale mõelnud, et peaks oma vennalt mõne särgi endale küsima.


Tegelt peaks lõputööd edasi tegema.
Raamatukogu on ülerahvastatud.

Mul on viis blogi: see blog, pildiblog, lugemispäevik, õpetajablog ja haridustehnoloogia blog. Viimased kaks on peidus. Ja lugemispäevik on unaruses. Umbes viis blogi ongi normaalne pidada. Eriti, kui mitme teema mees olla ja nigunii kogu aeg arvutis. Nagu mina.


kelle ümber
su maailm tiirleb

Comments