I want the whites She gets the blues

Pojengid on ikka jõle melodramaatilised, ma mõtsin. Eksole, kasvatavad end eriti uhkelt kõrgele üles ja paisutavad oma õiepunga, nagu kogu peenar oleks nende jagu. Ja siis kui õis lahti läheb, on seda kõike neile järsku liiga palju liiga raske ja suure ülepaisutatud ohke saatel kõik suursugused õied üle piirde lösakil muru peal maas. Aah kui suur ja kui palju ei suuda ei saa. No mida sa kasvatad siis omale pea, mida sa ise välja ei kanna.

P6100296
üks murdunud puukirik Jõgevamaalt

Käisin neljaks päevaks ihu üksinda (ihuüksinda?) Saksamaal ja vaatsin kõik need banded ja värgid ära. Ma mingi pikema ülevaate sündmustest teen neile, kes isiklikult küsivad, foto- ja videoillustratsioonidega ja puha. Muus osas üldised korduvalt esile kerkinud tähelepanekud:
  • Suured festivalid on suured. See on peaaegu uskumatu, kui suur saab üks festival olla. Lihtsalt. Täiesti. Vau.
  • Kallim telkla on parem. Suur üldine igamehe telkla on minu, peene preili, jaoks rohke kultuurišokk. Kuidas saab olla võimalik, et sadade inimeste arust on normaalne kõik prügi maha visata ja sellele jalgadega otsa kõndida ja kusta ja sülitada ja oksendada, kus juhtub. Kallis telklas on rahulik ja puhas. Ja palju saladuslikult muigavaid 'vana'paare. 
  • Minu põhikooli saksa keele õpetaja on vist kõige kaugeleulavuvama mõjuga õpetaja mu elus. Pärast kahte päeva liiga paljude umbkeelsete sakslaste kohtamist hakkasin lihtsalt oma igapäevaseid soove saksa keeles väljendama nagu kolmkeelne lingvistiline geenius, kes ma olen. Rääkimata mu kes-teab-kust välja ilmunud teadmistest nende ühistranspordi ja laupäeva kahe nime kohta. Täiesti hämmastav.
  • Ma tean hullult paljusid moodsa aja bände. Aga ma ei tea, mis nende nimed on. Või mis nende kuulsamad itid on. Aga kui nad laval lõpuks oma kõige vägevamate lööklauludeni jõuavad, olen ma üleni pardal, sest, õigejah, ma tean neid küll.

P6210131
keset hullunud rüselemist ja igasugust kitsikust ja lendlevat tolmu ja pimedust õnnestus mul teha üks terav foto
florence on laval täpselt nii teatraalne ja suursugune ja emotsionaalne ja veits ülemängiv, nagu ta muidu üle interneti paistab
ja paljajalu

Meelevaldsete seoste loomise spetsialistina tekkis mul eile üks huvitav teooria. Ma näiteks tuvastasin ükspäev oma poore peeglist liiga lähedalt silmitsedes, et vistrike mitte pigistamine on peaaegu kõige raskem asi maailmas. Ja et alati öeldakse ju, et ära pigista ja jäta ikka parem pigistamata ja parem on, kui neid üldse näpuga ei puutu. Aga kas me kuulame? Mul lapsena oli üks teismeea kavaleht, mis ütles, et kui üldse ilma olla ei saa, siis püüa vähemalt pigistada mingite õigete võtetega, et endale väga liiga ei tee. Sesmõttes tunnistades, et see on-gi räigelt raske asi, mida endale keelata.
Teine asi, mida teismelisena on peaaegu võimatu mitte teha, on onamine. Lihtsalt. Võtad küll end kokku ja püüad küll mitte teha neid asju, mille eest sind noomitakse või mille üle nalja visatakse. Aga nagu neetud. Ei lase olla ju.
Kolmas asi on seesama nende räpaste jälkide vanameeste libe jutt häbelikule vinnilisele tüdrukule, et lihtsalt natuke keppi on sulle vaja, läheb näonahk kohe siledamaks. Ja kolmkomaviies asi on mu oma tähelepanek, et see pole otseselt kepp, mida sulle vaja on, vaid hea nauditav seks, mis need vinne kasvatavad hormoonid maha keerab. Või on näonahk ja seesama orgasmi ööpäevas (ehk oopäev?) omavahel tugevalt seotud.
Ja siit mu meelevaldse teooriani. Kuna enesekontrolli muskel väsib ära ja sa ei jõua ennast päev läbi keelata ja kui sa oled endale mitu tundi ühte asja edukalt keelanud, siis teisele asjale annad paratamatult järele. Ja kas keegi võiks lihtsalt ära kirjutada selle teismelist saatva käsiraamatu, mis ütleb, et kui sa oled juba vannitoas üksi ja käed on puhtad ja vaatad, endal patt hinges kraaplemas, et läheks oma näole küüntega kallale, siis võib-olla sa võtaksid lihtsalt ühe isetehtud orgasmi selle asemel, ah? Kaks kärbest ühe hoobiga. 

P6100268
selline veits intiimne lähivõte

Mõtlesin, et peaks tegema Eesti Toiduauhinnad 2015. Sest kes siis muu kui mitte mina. Sesmõttes, et mulle toit meeldib ja ma olen seda juba mitu aastat söönud ja teinud ka. Eesti Toiduauhinnad 2015 toimub järgnevates kategooriates: 
  1. magusad juustukoogid
  2. soolased juustukoogid
  3. maasikatordid
  4. mahlased jahuvabad šokolaaditordid
  5. pannkoogid 
  6. leib (no mõnele meeldib, ma olen kuulnud). 
Hääletamise pärast pole tarvis muretseda, me selle tegime enne köögis juba paari inimesega ära. Suur pidulik auhinnagaala tuleb ka. Ma arvatavasti teen selle mõnes mu lemmikbaaris. Aga see kõik veel selgub. Põnevpõnev.
Mh? Mismõttes sulle ei sobi selline Toiduauhindade jagamine. Eks tee siis ise paremini. Isver. Peab ikka oma kadedusega kõik ära solkima. Jumalast tore algatus ju.

---

Noh jah. Ega ma rohkem täna ei viitsigi. Lähen võtan oma kohvi ja vist võibolla peaks veel mingit liha sööma või mõnda teist linna silmama ja muu taoline.

Vaata näiteks seda imelikku naljakat ingliskeelset saksakeelse nimega Norra tüdrukutebändi, kus kõik mängivad igasuguseid instrumente ja on muidu ägedad:

Comments

  1. Cool bänd!
    Minu elukogemuse järgi onamine vistrikutele ei mõju, ikka pärisseks peab olema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aga siis jääb äkki vähemalt natuke tagavara tahtejõudu vistrike pigistamisest hoiduda.

      Delete
    2. a äkki ainult tundub, et pärisseks mõjub, sest enamasti minnakse selle peale üle natuke hilisemas vanuses kui see, milles onamisega alustatakse, ja mingis vanuses hakkab vistrikke nagunii vähemaks minema?

      Delete
    3. Mhmh, võib olla küll. Aga see on loogiline ainult siis, kui vistrikke päriselt hakkab vähemaks minema. Mulle tundub, et minu omad lasevad end kuude, nädalate ja aastate lõikes kõigutada tuhandest asjast ja mitte enam 14 olemine pole üks neist.

      Delete
  2. See toiduauhindade koht oli tore, ma lugesin seda kohe kaks korda, ja mõlemal korral oli naljakas.

    ReplyDelete
  3. Kuulan floorensi ja masina kontserti nüüd sinu pärast juutuubist.

    ReplyDelete
  4. Anonymous13:03

    Ma tahaksin uuesti ühte su postitust, mille sa kirjutasid detsembris või jaanuaris või nii, sest seal oli üks youtube video mingi tunniajase chill relax muusikaga aga kuidas ma selle postituse leian kui sul ei ole seda rippmenüüd vanade postitustega nimekirjaga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, huvitav, kas sa mõtled London Grammari täisalbumi videot. See konkreetne album on nüüd maha võetud, aga siin on üks kolmetunnine, mis sisaldab seda ja veel mõndagi https://www.youtube.com/watch?v=HPiudKkoL0o

      Arhiivi sirvimiseks vaata suvalise üksiku postituse aadressiriba. Sealt näed, mis formaadis esitab blogger kuupäevi. Võtad postituse nime kuupäeva tagant ära, saad vastava kuu kõik postitused ja saad käsitsi end suunata igasugustesse olnud kuudesse ja aastatesse.

      Delete
  5. poliitiliselt korrektne printsess10:35

    Mulle jälle läks pojengijutt hinge. Mõtlen sellele juba mitu päeva, pojenge vaadates. Nii on.

    ReplyDelete
  6. See katzenjammer on täiesti üle prahi!!! Neid plikse vaadates tekib tunne, et vanadelt (ütleme üle 30) inimestelt tuleks muusika tegemise õigus ära võtta, sest noortel on lihtsalt niiiii palju rohkem lusti sees!

    ReplyDelete

Post a Comment