ei kommentaari

vahepeal oli nii, et mõni inimene ikka kommenteeris. mulle meeldib nii. sest paljudel ei ole bloogi. ja ma ei tea, mida nad mõtlevad. ei tule pähe, et küsida kah. ja väga tihti ei kohtu ju ka. aganoh, kui kohe üldse minged mõtteid ei teki, siis pole mudugi vaja. punnitada pole mõtet.

täna oli andmeanalüüsi viimane järeltöö. või ma pole päris kindel, kas ikka oli, sest mina igatahes magasin sel ajal. täiesti kogemata muide. algul ma mõtsin, et tasuta koha säilitamise nimel punnitan ma ennast andmeanalüüsist ja mingitest rakendustarkvaradest läbi. praegu on lissalt liiga segane aeg, et kooli esmatähtsaks tõsta. põhiline, et sees püsin. aga kuna andmeanalüüs nüüd niimudi ukka läks, oleks vist mõtekas oopis progemisele panustada. pealegi meelidib see mulle oluliselt rohkem. ma näen konkreetset ja mõtekat rakendust sellele. ilgelt kahju on mu rühmakaaslastest. ma kardan, et ma ei saa tegeleda töö kaitsmisega, kui ma ainet ei läbinud. paha-paha.

ma lähen nüüd säästukasse. kes on alati imestanud, miks ma sealt just ostan, neile seletuseks: ma elan säästuka kõrval. ma ei usu eriti rikastumise meetodisse, mis sisaldab rohke odava toidukraami tarbimist. tegelt üks palju parem rikastumise mõte tuli. ja see ei sisalda ka bingo pileti ostmist. ma nimetaks seda helgeks hetkeks. tänusõnad kanal kahe tobedale uudistesaatele. üksikasjad võin msn's avaldada, keda huvitab.

suhkur, jahu, lapsele kohupiima, kondentspiim, mingi mahl äkki, õuna. piisab küll.

Comments

  1. Olen märganud, et kommentaarid tekivad siis, kui midagi kysid või teada tahad.

    ReplyDelete

Post a Comment