erakuulutuste rubriik

kasutan ära oma blogi, et avaldada tasuta eraluulutusi:
murca sünnipäeva järgsel hommikul leitud korterist järgnevad esemed:

seljakott. sinine, marilyn mansoni ja expolitedi paikadega. peaaegu tühi.
päikseprillid. mustade klaasidega, valgete raamidega
tulemasin. kanepilehed on peal.
cd plaadid. mitu tükki. karpides. punk põhiliselt.
ajakirja DI viimane number.

eelpool kirjeldatud esemetele võib järele tulla aadressile narva mnt 89, tuba 326. võib helistada kah. ajutisel diilinumbril, mida ma ise kah ei mäleta. ja kellel täiega veab, saab oma asjad nii kätte, et ma võtan kaasa, kui külla või linnapeale tulen.

sünna oli igatahes ilgelt lahe. ma sain mingil müstilisel põhjusel terve posu roosasid asju kingitusteks. inimesi oli palju. tipside jooke oli kah piisavalt. vahepeal oli nii, et mõlemas toas istusid inimesed, ajasid juttu, ühes toas oli vesipiip. vahepeal oli jälle nii, et ühes toas oli hästi palju inimesi, kes kõik seisid püsti, sest ruumi oli vähe. tantsisid, ajasid juttu jne. teine tuba oli pime ja seal kiputi paarikaupa käima. oluliselt seksi minuteada ei harrastadud. kahekaupa inimesed on võimelised hämaras toas ka muul moel suhtlema, kas tead. ja pärast oli nii, et ma värvisin oma juuksed mustaks. täitsa süsimustaks. täitsa ise värvisin. mul pold nii palju raha, et kati juurde minna ja poole tonnast soengut teha lasta. tulemus on mudugi see, et paremalt poolt paistavad ikka helerohelised salgud. isetehtud, ära tehtud.

mul on uni. meie ühikatuba on täis pappkaste igasuguste asjadega, mille kohta me arvasime, et ilma ikka ei saa. seda on päris palju tegelikult. ma ei viitsi lahti pakkida. plaan on siuke et tõstan diivani pealt paar kasti maha, sobran mõnest teisest kastist mingi teki ja lähen ära. unemaale noh. ja kui mõnel haigete unenägude fännil veab, kirjutan pärast äkki üles kah, mis seal oli.

Comments

  1. Ilgelt palju õnne, tagantjärele, ka siitpoolt, noh et synna puhul, aga tegelt õnne kulub alati ära.

    ReplyDelete

Post a Comment