mul oli jälle mõttelage päev. dammit. seda juhtub juba liiga tihti. nu siis teen lissalt sisukokkuvõtte. endal pärast hea vaadata, kuda oli.

ärkasin. tahtsin kooli minna. koit oli natu jonnine. jäin koju. lubadusega, et kui mees tuleb, käin korra koolist läbi ja räägin oma kodutööst. siis oli vist kohv ja eilsed makaronid. pärast passisin niisama. siis passisin veel natuke. õigepisut progesin. siis passisin. progesin. koristasin tuba. tuli roland. roland oli söömata. andsin talle makarone. pärast sõime seljankat kah. hea seljanka oli. roland läks linna. mina passisin kodus. tegin praeleibasid. lugesin bloge. lugesin loenguslaide. tegin pojale voodi ära ja vestlesin aiviga. ja veel mõnega. vahepeal sikutasin natuke marilyn mansonit kah. kell saab varsti 11. õhtul. meest pole tulnud. mul on väike kahtlus, et kui ta lõpuks tuleb, on juba natuke hilja et kooli minna ja kodusest ülesandest vestelda.

oioi, lohisevad sammud koridoris... ah, kurat mööda läksid. üksi kodus olemine ei mõju mulle hästi.

sellise blogi peale sattusin http://shoulddrinkmore.blogspot.com. võite julgest vaadata, ei ole väga seksiteemaline. rohkem jooma-teemaline. hoolimata sealse teksti suurest roppuste sagedusest, on sellel mehel tegelt mõne koha pealt point sees. ja stiili ja sõnavara ja värki. minuga võrreldes kohe päris palju.

ma tahaks, et oleks nii: et poja oleks terve. et ma viitsiksin kooliasjadega tegelda. et mul oleks piiramatult toiduvarusid kogu aeg. ja et ma ei peaks üksi kodus olema. piuks...

kolm korda võid arvata, kas mul on kõht täiega tühi või jah.

Comments