praegu oli selline moment, et kavatsesin täiesti tühja peaga kirjutama hakata ja järsku hakkas raigo telefonist mängima üks eriti mõnus red hot chili peppersi lugu. ja järsku tuli meelde, et õues on magusalt lõhnav soe kevadöö. siuke moment.

unenägudeteema. ööl vastu tänast nägin unes, et ma püüdsin mikitamäel ema magamistoas seksida, aga õde sattus peale ja siis jäigi seksimata. mingi umbes poolteist nädalat tagasi nägin, et püüdsin seksida uru esikus ja järsku hakkas rollimängijaid nii palju uksest tulema, et jäigi seksimata. ja mõlemad korrad on olnud minu kaaslaseks inimene, kellega vahekord oleks ebamoraalne nii salaja kui ka avalikult. huvitav, kas see ongi sariunenägude peataja, et jutustad nendest kellelegi. sest mul pole veel kunagi juhtunud, et pärast kellelegi ärakaebamist mõni sariuni jätkuks. ja need, kes ei tahtnud teada, mida haiget ma unes nägin, soovitan edaspidi kõiki uneteemalisi lõike vältida..

ma arvan, et kuskil peaks olema piir, kui sõbralikult üks õppejõud võib mittejustvägaandekale vastassoost tudengile naeratada. see peaks olema selline temast endast tulenev piir. ok, olgem ausad, mul endal võiks olla võime selliseid asju mitte märgata, nende üle mitte arutleda ja neist mitte jutustada.

nagu juuresoleval pildil näha, on murcal pea sassis. nimelt tegemist on sedasorti ööga, kus murca istub arvuti taga, progeb vahelduva eduga ja kõik ümberringi magavad. kolm korda võid arvata, kas nad magavad minu padja ja minu tekiga või jah. pärast on kõik tatine ja soojaks magatud.

kevad! kevad! õu uiiii! kevad on! kaskedel on väikesed-väikesed sakilised lehed. kastanitel on suured kleepuvad pungad. ja niiii soe on. päike. ilusad inimesed. ööd lõhnavad millegi magus-magusa järele. samal ajal tulevad meelde kõik eelnevad kevaded ja ööd ja kevadööde lõhnad. ja see on nii hea. ja õige. ja täiega mõnus. kahju, et ma tagurpidi saltosid või hundiratast ei oska teha. ma kohe teeks. kogu aeg. ma ainult nii ringi liigukski. vähemalt seal, kus roheline muru juba paistab. ma nägin täna võililli kah. selliseid, mis kasvavad paneelmaja vundamendi alt pragudest välja.

veel üks asi, mis kevadet tähistab. tü õppeinfosüsteem näitab minu tunniplaani asemel juba sügissemestri tunniplaani. sest kevadsemester on tema arvates läbi. keskurat selle süsteemi välja mõtles?

Comments

  1. see uus kujundus sai lahe. ma olen endaga rahul.

    ReplyDelete

Post a Comment