täiesti mõttelage

kõige rohkem kõigist poes müügil olevatest mahladest maitseb mulle aura apelsini-virsikunektar. ma loodan, et teil kõigil oli seda lugedes sama huvitav ja lõbus, kui minul. sest see on ikkagi ju tohtutult oluline näitaja, milline mahl kellelegi maitseb.

tegelt kavatsesin kirjutada pika-ilusa jutukese teemal "ei pea. tahan.", aga kudagi ei tule seda hoogu sisse. õues on ilus, aga koolitööd seal teha ei saa, sest ere päike ja arvutiekraan... teadagi.

krt, jälle tuleb selline paarirealiste lõikudega asi. Miks Ometi??? tahaks oma toale mingit vunki juurde lisada. natukene isikupära ja väikesi originaalsusele viitavaid vidinaid. puuduvad vastavad ressursid. markerid, värvid, pintslid, liim, see asi mis seina sisse auke teeb, kangad, õmblusmasin, raha, head mõtted. ma arvan näiteks, et toa nurgas võiks olla väike liumägi, mille alla on ehitatud sahtlid lapseriietele. tuba on koristamata. koridorid on vaiksed. peaks vist dušši all käima. külmkapis on pizzat natuke. blaa-blaa-blaa.... no ei ole jututuju... ma hakkan parem joonistama.

Comments