nälg

ma ei usu, et on inimest, kes oleks veel kobam rahaga majandama kui mina. raha on kõik otsas. juba nädal aega. või äkki kauemgi. mudu on ikka iga päev sattund, et kuskilt miskit süüa tuleb. vahepeal viisin taarat ära. vahepeal on raigo kuskilt paarkümmend raha saanud. aga nüüd on küll kõik. külmkapis on 3 ülisoolast heeringafileed, 2 poolikut ketšupit ja vihmaussid kalal käimiseks. ja kõht on tühi. nu eks ma olen laisk kah. mul mingit tangu ja kaerahelbeid on. nendega saaks äkki midagi leiutada. kuskil tunni aja pärast lähen sauna, siis äkki antakse enne süüa kah. ma tean küll, et minu kehakaalu juures ei ole paastupäevad ja porgandist koosnevad toidukorrad tervislikud. ja mul ei ole ühtegi head seletust, miks ma korralikult ei söö. noh, sellist mille peale näiteks aivi ei ütleks: muidugi-muidugi. endale on mul unnikute kaupa vabandusi. sess, uni, laiskus, pirtsakus...

kui sess saab läbi, lasen perearstil ennast toitumisspetsialisti juurde saata. kasvõi selleks, et teha kindlaks, kas ma olen peast haige või lissalt kondine.

aga emalik eneseohverdusvõime on mul olemas. see vähene, mida süüa on, läheb lapsele. ta on vähem pirtsakas kah. õline ja soolane heeringafilee läheb nagu maiustused.

kuigi on ulleminigi juhtunud, tahaksin siinkohal tuua hea vabanduse, miks mu kirjutamisstiil kõige parem ei ole - ma olen näljane ja juhe on programmeerimisest koos.

Comments