tead, mida ma vahepeal teinud olen? mitte sittagi. oliveri maal käisin, midagi ei juhtunud. ujumas olen käinud. joalate koduabiline olen olnud. mitte midagi ümberjutustatavat. a mis kuradi pärast ma üldse siin blogin. ma kah ei tea. mingi mõttetu vist...

aga mida ma kavatsen? näiteks laupäeval kavatsen kuskile kiikumisele minna. kiiking ütlevad nad selle kohta lausa. ja pühapäeval on väikevenna rasmusel sünnipäev. enne ja pärast seda õmblen talupojasärke. minuni on jõudnud vihjeid, et ma saan need enne folki raha vastu vahetada. sest pole midagi koledamat, kui nälg folgi ajal. ei, tegelt koledamaid asju ikka on. nagu näiteks prussakad riidekapis. see on päris kole. eriti vaikselt välja kujuneva roomavate-putukate-foobiaga.

ma mõtlen, et võiks endas välja aretada võime nõmedaid inimesi kaugelt ära tunda ja siis neist ringiga mööda käia. ma toon kohe paar nõmeda-inimese näidet:
1. nõme boyfriend noormees ja neiu on romantilises suhtes. varem või hiljem tekivad arusaamatused. arusaamatustele reageerib nõme noormees sellega, et nimetab neiut kõigi kuuldes erinevate koledate sõnadega. või riputab internetti oma kaasa aktifotosid. kasutab ära neiu usalduslikkust ja lällab tema nime all mööda erinevaid netilehekülgi. räägib, kirjutab, kritseldab igal pool rohkeid rõvedusi oletatavast litsakusest jne. ülimalt nõme, ma arvan. sama käitumist esineb ka nõmedate tüdruksõprade puhul.
2. nõme sõber kaks meest. justkui sõbrad. üks laenab teisele mingi summa raha. teine ei maksa mingil põhjusel tagasi. laenaja tunneb ennast petetuna ja väljendab seda nõmetsedes. jällegi saavad erinevad foorumid, postkastid ja muud netinurgakesed aimu nende kahe vahelisest probleemist. kahjustada saavad kõrvalised tegelased nagu autod, koerad ja koduaknad.
3. nõme sõbranna lähedased sõbrannad usaldavad üksteisele rohkelt oma saladusi. kui üks neist on lootusetult loll ja teine lihtsalt nõme, on tulemus kole. kui peaks tekkima tüli, paneb nõme toime suure hulga nõmedusi, kasutades ära kogu usaldust, mis tema osaks on kunagi saanud. ja mõtleb natuke veel juurde kah. ja siis levitab. isuga.


see on kohe selline sort inimesi, kes on sedamoodi nõmedad. tõmbavad oma isiklikesse jamadesse kõrvalisi isikuid.

oi, kui palju sõnu nõmedate pärast. nuheaküll siis. ma enam ei tee. ma sordin oopis oma riideid natuke ja annan üleliigseid ära. sest ma olen lahke ja keskkonnateadlik. ja ma juba upun oma kaltsudesse.

Comments