kommiauto

pealiskaudsemates suhetes on olemas siuke asi, nagu ebatõdede esitamine. näiteks saavutamaks lähedasemaid suhteid vastassooga kasutavad inimesed väljakujunenud lauseid-väljendeid. pick-up line vist öeldakse selle kohta isegi. kunstnikel on selleks: "sa oled nii eriline, tule poseeri mulle." ossidel: "mis su reidi konto on?" oi, ma rohkem näiteid ei teagi. vastukaaluks on tüdrukutel peletuslaused. need sisaldavad tavaliselt vihjeid oma lesbilisusele või laste/püsisuhte olemasolule.

ma tegin täna süüa ja olen kotlette täis topitud. mõte ei liigu.

ma kahtlustan, et paljud inimesed ei teagi, et nad ilusad on. mõnikord vaatan ja mõtlen, et inimesed on ikka nii ilusad ja ligitõmbavad ja ahvatlevad. ilma seda ise teadmata. ja vahel segab selliste inimeste lähedus keskendumist ja mõtlemist. aga oleks ju täiesti välistatud soovida, et nad oma võlusid taltsutaks pisut. sest see on ju nii ilus.

mul on tunne, et täna tantsin ma ennast jälle ribadeks. kui nad vaid pisutki raskem muusika tuleb.

ma loen raamatut. minu pere ja muud loomad. taaskord jõuan järeldusele, et vanus toob kaasa võime varemkogetud asju uut ja erilist moodi kogeda. oi, kui hea mul seda raamatut on lugeda. mul on mudugi ka see veider huumorimeel, et ma naeran ka seal, kui tegelikult ei ole sihilikult nalja tehtud. igavaid loenguid muudab selline võime mudugi kõvasti lõbusamaks.

mul oli praegu de javu. selline hirmuäratav. vahel on nad mõnusad, praegu oli vastik.

eaküll. ma lähen nüüd koju ära. mul on täna punased sukkpüksid ja ruuduline seelik, kui kedagi peaks huvitama. võib tänaval autogrammi küsida:D

Comments