mismõttes?

homme see kõik hakkabki. kool ja lapsehoidja otsimine ja trennid ja võibolla isegi tööl käimine. kui keegi teab siukesi lapsehoidmisteenuseid, mis raha ei võta, andke mulle kah teada. aa, õige jah, üks variant oleks ju näiteks koolist ära tulla ja üldse mitte midagi teha. maiteagi, kumb rohkem juhet keerutab kas tegevusetus või vahetpidamata tegutsemine.

ah, mis minust ikka kogu aeg rääkida, ma räägin parem natuke teistest inimestest. ivi kolib. suht lähedale. sõidab kahe korteri vahet kogu aeg kaksikute vankri ja citymarketi ostukäruga. ostukäru koliseb asfaldi peal. miki värvis oma juuksed eile roheliseks. võinoh, mina värvisin tema juukseid. ma arvan, et mul oli väike juuksevärvi haisust tingitud meeltesegadus kah eile õhtupoole. sest ma unustasin koju minna ja raigo pidi mind poolteist tundi ootama. väga ull ei saand see mudugi olla, sest ta magas juba, kui ma jõudsin. kell oli miski 12 kah juba.

koit tahab kogu hingest osata autot joonistada. ta on ühe printeripaberi peale juba päris mitu pisikest ringikesi sisaldavat kritseldust teinud. tegelt talle väga joonistamine ei meeldigi. aga autode nimel on ta päris paljuks valmis. lapsevaimustusega tulid miskid mõtted eile. 3 tükki. esiteks, lapsevaimustus tuleb sellest sisse kodeeritud emainstinktist. ilmselt on naissoost inimesed lissalt nii tehtud, et neil iseenesest tekib vajadus oma last heaks kiita ja tema eest hoolitseda. teiseks, aeg. mida rohkem kellegagi koos oled, seda lähedasemaks ja armsamaks suudab ta saada. kolmandaks, mu laps ongi täpselt nii armas, andekas, tubli, ilus ja tark, nagu ma teda näen. aga see on ikka vastik küll, kui ta tuleb mulle hommikul kaissu ja siis pissib Minu Voodisse.

"mismõttes" on väljend. tegelikult juba parasiitsõna. sellega väljendatakse arusaamatust ja leebet hukkamõistu. näiteks selja tagant karjutud solvangu peale tuleb pöörata pead ja karjatada: "nagu mismõttes!!" siis saab sellega veel moodustada selliseid lauseid: "mismõttes sa ei tule mulle bussi vastu", "anna mulle kah kommi. mismõttes ei anna?" ja otseloomulikult "mismõttes mismõttes?". oleks vale arvata, et selle sõna abil saab moodustada ainult küsilauseid. sellega saab moodustada Kõiki lauseid. ka neid. tead küll, milliseid ma mõtlen.

kui midagi on. siis igatahes. aga kui midagi peaks olema!

Comments