lollid

üks tädi helistas ja tegi väikseid vihjeid, et mina olen oma tohutus rahaahnuses riigilt pappi välja petnud. ja et oleks tagasi makstud! see on minust ikka tänamatu küll, riik on mulle ju nii palju andnud ja mina petan talt raha välja. see pole mudugi väga suur kaotus. nüüd ma olen natuke näljase asemel natuke rohkem näljane lissalt.

seoses sellega. mulle võib julgelt raha anda, kellel on. neile, kes niisama ei raatsi anda, võin vastuteeneid osutada. koristada, süüa teha, vanaema eest poes käia jne. lisaks võib mind iga kell lõunale kutsuda.

ma unustan õhtuks ära, et ma hommikul koolis käisin. see käib nii. ärkan öösel, keset kõige magusamat und üles, õues on pime, mina sõidan kooli. koju tagasi jõudes lähen magama. ärkan kuskil ühe-kahe paiku, nagu normaalsed inimesed. täitsa ulme, noh. nagu unes oleks näind, et mingi loeng oli.

teletupsud on kõik emased tegelikult.


erakuulutuste rubriik. kui kellelgi on kodus hästi suurt michael jacksoni postrit, siis tuleb see põlema pistmise asemel mulle anda. sama kehtib punaste laavalampide, erinevate tobedate kaabude ja mummuliste kleitide kohta.

Comments