mõttelageduse koht

pea on tühi.

eile oli nii, et kõigepealt me vaatasime urus ühte filmi. siis tahtsime hakata teist filmi vaatama. ei saanud. aga pärast teist filmi oli planeeritud kolmas film ja selleks et aega täita vaatasime vahepeal veel mingit filmi. siis saigi hea. magama sain umbes kolme ajal. ärkasin jälle pool 10. ma ärkan alati pool kümme, sest ma elan ühes toas väga pealetükkiva iseärkajaga, kellele on ilmselt karukusti multika ajaks helisev kell sisse ehitatud. siis müüsin taara ära ja ostsin saadud raha pluss eile kerjatud raha eest piima ja saia.

soovide täitumisest. ma olen alati teadnud, et soovid täituvad. pealegi olen ma kippund inimesi hoiatama selle eest, sest alati ei tea, mida tegelikult soovid. kui koit oli siuke väike ja abitu, siis ma soovisin, et talle hakkaks joonistamine meeldima. noh, ma kujutasin ette, et siis ma saan ta loengusse kaasa võtta ja ta on seal vaikne ja rahulik. kust mina pidin teadma, et kaheaastane ei ole võimeline poolteist tundi järjest joonistama. mul pole ju enne lapsi olnd. igatahes. nüüd ta joonistab koguaeg. raamatutesse, seina peale, kõikidesse vihikutesse, igale ettejuhtuvale paberile. loengusse kaasa ei vea, aga hea meel on ikka.

kui nüüd järele mõelda, soovisin ma endale ühikaelukogemust kah kunagi. soovidega on nii, et nad ei vali väga hoolikalt aega, millal nad täituvad. see ei ole nii, et "oh, oleks mul üks suits" ja kohe komistadki ühele otsa. soov täitub, siis kui ta ise heaks arvab. viisil, mis talle parajasti sobilik on. sellest võib kohe eraldi maailmakäsitluse välja nuputada. või religiooni. päevakavasse võtta mitte palvetamine vaid soovimine. ja "patt" on see kui soovimata jätad või oma soovi täitumise üle tänulik ei oska olla. siis tulevad erinevad usulahud. mõned soovivad langevate tähtedega, teised purskkaevu sente loopides jne. ma arvan, et piibli rolli täidaksid siuksed raamatud nagu "tervenda end ise" või "kuidas saada rikkaks". .. no ei tule rohkem selle teooria käsitlusi meelde. ja pärast surma juhtub sinuga täpselt see, mida sa soovid, et sinuga pärast surma juhtuks.

oot.. kasma olen juba öelnud, et lasteaedadega on tartus ikka väga sitasti? jätkuvalt on. ühel hetkel viskab mõnel noorel emal sellest üle ja hetkel, kui ta tormab linnavalitsusse automaatpüssiga kõiki jalgu jäävaid ametnikke maha kõmmutades, mõtlen mina, et paras teile kah. jobud.

Comments