Aerosmith - Dude Looks Like A Lady

ma ju tegelikult tean väga hästi, et telekas on nõme. iseäranis see telekas, mis eesti kanaleid näitab. aga ikkagi on üllatav, kui mõni kanal millegi eriliselt nõmedaga hakkama saab. näiteks kanal 2 tegi täna nii, et keset lastefilmi tuli reklaamipaus ja esimese asjana näidati uudistesate reklaami, kus habemega mehele pannakse jämedat köit kaela. juurde veel seletatakse, et poodi ja et nägu ei kaetud. ei ole ilus nii teha. ükskõik kui pahaks inimeseks keegi seda habemikku kunagi pidas, pole vaja näidata lastele tapmist. agavot, poolpaljaste tissidega tädisid- kaitske lapsi nende nägemise eest! seks on tabu, vägivald ei ole. keegi on vist oma väikse peanupu kuskil väga valusasti ära löönud.

ma arvan, et lollid.

muidugi on mul paha tuju praegu. sugugi mitte kanal kahe pärast. oopis teise asja pärast. kellegi teise murede pärast. mulle armsate inimeste omavahelise klappumatuse pärast. ja selle pärast, et ma sellest üle ei saa. tead küll seda tunnet, et kui paha tuju on, siis tulevad teised pahad asjad kah meelde, mille pärast pahane olla. sama asi nutmisega. kui juba nutad kaotusevalust, siis nutad sinnasekka ka oma kurva lapsepõlve, karvaste säärte ja kaotatud malemängu pärast. leningrad cowboys kunagi vist laulis siukest laulu, et
Don't tell me everything's all right
Cause I'm happy being miserable
And don't say that its a-okay
I'm so happy being miserable
samas võib muidugi olla, et see on ainult minul ja mõnel üksikul veel nii. mitte kõigil. minesatea.

homme on see vastik öö, kus midagi tegema peab. peab ette teadma, mida teha ja siis midagi olulist tegema ja pärast rääkima mida tegid. meelde peab kah jätma. see on ilgelt tähtis. ei saa olla midagi olulisemat, kui kokkulepitud ajaarvamisnumbri vahetumise hetk.

ega kogu aeg ei saa kah heas tujus olla. või saab?

Comments