The Corrs - So Young

alati ei saa ise kogu sissekannet teha. vahel võib ka teiste omadest kokku kompunnida. näiteks mõnede nende, kes rates blogi peavad.

offlinebeyonce22: Ma ei ole mingi nohik, kui te nii arvate. MA käin tihti läbudel jamul on isegi oma poiss, ausõna. 16 aastane, selline sokolaadi pruun, pruuni peaga, roheliste silmadega 180 cm pikk. Ma olen kõigest 10 cm lühem, jah ma olen 170 cm suhteliselt pikk aga tema kutsub mind päkapikuks. Üks kord me läksime jooma, istusime kuskil rohu tänaval ja sa kujuta ette. Me oleks politseile vahele jäänud. Politsei auto sõitis meist mööda ja peatus. Me olime täiesti outis ma pidin hirmust ära minestama, politseinik küsis et mis me siin maja trepil öösel teeme.

offline Siisika Aaga. Igatahes on mul sõbrad, kellel ka ei ole jõulumeeleolu ja see on tore.:) Päriselt. Siis ei ole ma üksi loll .
Vaid on mitu lolli .
^^. tegelikult ma ei üirtanud solvata praegu . Olete kõik väga toredad . Iep . iep .
Oeh . Homme on jõulud . Oi kui tore . Võibolla.

onlinetommy36 Sul on ainult kaks võimalust: kas olla normaalselt ebanormaalne või olla ebanormaalselt normaalne. Sa lihtsalt ei saa olla normaalne või olla lihtsalt ebanormaalne, sest see seisund on liiga raske su mõistusele kanda ning tajuda seda sellisena olemast. Ning parem olla see, kes olla ei saa ja mitte olla see, kes sa olla lihtsalt saad. Nii on lihtsalt lihtsam olla... Kas pole siis nii?

offlinelillimon Tahaks hullult Raini ja Olaviga keppida kuid enam ma ei saa kuna kolisin ära kuid enne veel kui paides elasin siis me keppisime küll iga hommik, õhtu ja öö ning veel tänu sellele me jäime isegi tundi hiljaks.

offlinesissukas Oumaigaaaad...! Kas te siis tõesti ei saa aru, et kui mul on väljavalitu olemas, siis me oleme paar vää?!! Ma ei pane ju kedagi suvalist endale väljavalituks, sellepärast, et Rate on elu!!! Tegelikult olen ma oma vv-ga abielus ka, eksole, sellepärast, et ma panen kedagi oma väljavalituks alles siis, kui asi on megasuperhüper tõsine, eksole. Saage siis nüüd aru, et mul on mees olemas, onjäää!!! :P

natuke palju sai vist. ups. see on kõik selle siirdi süü. siider on selles süüdi. süü lasub siidril.


ja minu madalal alkotaluvusel.

Comments