nunäädsasiis

mis siis vahepeal juhtunud on? kolmapäeval käisin bowlingut mängimas. perekondlikult. tore mäng. rõvedalt kulukas kah. samal õhtul sai perekondlikult ka blondiks hakatud. võinoh, koit on juba iseenesest heledake. neljapäeval käisin tipsidega ööklubis üle tüki aja. selle kohta oli mul isegi kommentaare...

see on õige, et möku mees ei skoori eriti tihti. aga ennasttäis mees ei skoori kunagi. vot nii ma arvan. istume meie aiviga ööklubis väikse diivani peal ja vestleme elavalt (jah, me saime ööklubis vestelda, seal oli üldse selle muusikaga imelik). tuleb meie juurde mees, hakkab midagi rääkima ja mind käest püsti tirima. saanud pihta ärritunud karjatusega "oota nüüd natuke!", istus ta diivani otsa peale maha, luges kõva häälega kolmeni ja teatas mulle solvunult, et ta läheb nüüd ära. umbes nagu omaksin ma mingeid kohustusi tema ees. nii ärkvel võiks ikka püsida, et paned tähele, kui kellelgi on vestlus pooleli. mina olen muidugi ka see peorikkuja, kes käib ööklubis ainult tantsimas. aga ma olen kuulnud, et on mingid seosed ööklubisse minekul ja sugulisel läbikäimisel vastassooga. see on lausa hämmastav, mis pickup laine need tüübid välja mõtlevad. hämmastavalt kohutav. mina olengi meestevihkaja.

ma olen blond. ma oskan klaviatuuri kasutada. ma kannan tihti miniseelikuid. mõnikord olen ma päris head kohvi teinud. sekretäri ei ole kellelegi vaja? mitte selles mõttes, et ma kohutavalt tahaksin sekretär olla. oopis selle pärast, et ma tahaks raha omada. üks variant selleks on tööd teha, nagu ma kuulnud olen.

naljakas oli näiteks see, et üks inimene, kes minu blogi peale sattus, otsis google'ist märksõnu tahan koguaeg seksida. tegelikult on see, mida inimene googeldab sügavalt tema isiklik ja intiimne asi. väga imelik on teada saada, mida keegi on otsinud.

hum.. kas ma kipun mitmemõttelisi nalju tegema või jah. ok, ma siis kipun. oletame, et on üks noormees, näiteks nimetame ta oliveriks. ütleme, et oliver suitsetab ise keeratud sigarette. kuna ta seda tihti teeb, on tal see keeramise trikk hästi selge. nüüd tulevad kergesti tõele vastata võivad laused, mis õiges seltskonnas tekitavad mõningat rõõmu. oliver, kas sa viitsid mulle kah keerata? las oliver keerab sulle, ta oskab kõige paremini. ükskord keeras oliver tervele sünnipäeva seltskonnale ja ikka ära ei väsinud. isegi zavoodis lasevad inimesed oliveril endale keerata. *nimi korduvalt muudetud. blogipidajale on nimi teada.

koit õppis alles hiljuti oma nime õigesti ütlema. varem ütles ta enda kohta kukh. lahe sõna on veel telepussu = teletupsud. "mina olen koit. mina ei taha sussu pakk. eta ise sussu pakk." teine naljakas on see, kuidas ta reageerib mustale hiirematile. ta kasutab seda nagu seda toutchpadi, mis läpakatele hiire aemel on pandud.

Comments