p i l d i d

heh, need on nyyd tagantpoolt ette poole j2rjestatud. misseal ikka. siin on siis n2ha minu hullumeelselt lahe t2piline kleit. seisan t6nni maja ukse ees. alo tuli ja v6ttis kohe fotoka v2lja.
















kiisud kaubamaja juures. kolm pisitillukest musta kassipoega oli, suurte k6rvade ja v2ikese sabaribaga. tegid kassi h22lt ja olid nunnud.











vaade bangkoki t2navale. suure kaubamaja kohvikust. need kollased ja roosad on taksod. bangkokis motikaid peaaegu ei ole.











turistipilte ei ole kunagi kyllalt! jei! ma seisan purskkaevu juures, sest seal vesi pritsib ja yle kolmekymnekraadine kuumus ei tundugi enam nii hull. minu selja taga on skytraini teed. seda prillidega t2di mai tunne. tegelt on see mingi kaubamaja sisehoov v6imidagisellist...








v2ikses keldribaaris oli piljardilaua k6rval telekam2ng. kysisin pildi tegemiseks luba. poisid kippusid kohe poosetama. mudu nad ikka m2ngisid kah seal.










andsin eestis nagu mingi lubaduse, et pildistan esimest peldikut, mida taimaal n2en. siin see on. gecko baaris. praeguseks on mul juba teada, et sellest koledamat peldikut on raske leida. tavaliselt on nad ikka pisut talutavamad ja automaatsemad. siin on sinine kopsik asendamaks loputuskasti.

Comments

  1. oled imeilus oma täpilises kleidis
    sain muide ise ka bloggi ülespanekuga hakkama kuis Sa just juba märganud pole
    igatseme Sind väga ja hoiame Sulle pöialt

    ReplyDelete

Post a Comment