pattaya on teglikult h2sti mitmekylgne

n2iteks eile k2isin kohas nimega blues factory. seal oli mitu hullumeelselt geniaalset kitarristi ja andekas trummar. esitasid igasuguseid kuulsaid bluesrocki lugusid ja improviseerisid h2sti palju ise kah. nii kohutavalt hea. sissep22s nagu muudeski kohtades mudugi tasuta. elava muusika kuulamisest paremaid asju on raske v2lja m6elda.

enne seda olime kohas, mille ristisime pattaya krooksuks. sest seal oli suur ekraan, kust n2idati kuuekymnendate kuni yheksakymnendate rockmuusika videosid. eimingeid remikse. ainult originaalesituses. m2ngisime seal seda m2ngu, et "ma tean kyll, mis b2nd see on. kohe ytlen ka." just sellised head lood, mida sada korda oled kuulnud, aga no ei tule see esitaja nimi meelde. hea oli. erinevused v6rreldes tartu krooksuga: seal oli sama palju bikiinides toru ymber tantsivaid tibisid, kui reede 6htul on krooksus kurja n2oga mehi. sealsamas baaris n2gin umbes 10cm suurust prussakat. v6inoh, mingit putukat. r6ve oli. yks teenindaja astus peale ja pyhkis 2ra.

hommikul oli maja uksepiida peal umbes sama suur tigu. 6nneks lasi ta piidast lahti, kui ma teda kojast sikutama hakkasin. viskasin muru sisse. kui ta veel majja tahab saada, l2heb tal selleks v2hemalt 5 p2eva aega.

hommikuti vahin ma telekast sellist imelist leiutist nagu seda on soundtrack channel. nagu muusikavideo kanal ikka, aga ainult filmimuusika. mulle meeldib.

troopiliselt pime 88taevas on imekaunis. sest linna kuma valgustab pisikesi pilvi ja siis on must sysimust taeavast m6ne yksiku t2hega ja selle peal paistavad valged pilvetutsud.

t2na plaanis: tai massaaz, tai disko.

Comments