pealkirjalagedus

kui sa kunagi lähed kohvik virtuaali piljardit mängima ja piljardilauast kukub välja kollane ralliauto, siis tea, et see on minulapse jagu. kuigi ma kergelt kahtlen, et see auto sealt kunagi välja kukub. seeeest takistab ta valge palli väljapääsemist pisut. aga valget palli ei tohigi sisse lüüa. tegelikult.

kui sa kunagi tahad, et must pesu muutuks puhtaks pesuks ja su rahakott vähe kergemaks, siis pikal tänaval on üks asutus selle jaoks. vaata, nagu välismaal on. et on kari pesumasinaid ja mingid tüübid passivad seal ja ootavad. päris tihti kohtutakse sellistes kohtades oma tulevaste voodikaaslastega. noh, eestis on kah siuksed kohad olemas. potensiaalseid voodikaaslasi oli seal küll hõredalt, aga rahulikke teenindajaid ja töökorras pesumasinadi oli küll mitu tükki. töötajad olid konstantses "muidugi sa ei oska, luba ma aitan" olekus. hea ja tore. saab kahte moodi. jätad oma pesu sinna ja nemad teevad või passid ise seal juures ja ootad. pikk 14 on aadress.

ma enne ei teadnud, selle pärast. ja selle pärast kah, et ühikas on pesumasinad jälle/ikka/nagutavaliselt katki või hõivatud.

seda ma juba rääkisin, et nad reisibüroos head ja lahked on, onju? jah. täna olid kah.

vahepeal on nii, et ma hüppan ühe koha peal ja rõõmustan. ma saan välismaaaaaaleee!!! siis vahepeal on selline rahulik-asjalik planeerimine. see tahab tegemist, seal on vaja ära käia, kõik kontrolli all. ja siis on aegajalt see, et oh-my-god, kudama hakkama saan? aga mis siis saab, kui nii juhtub? appiappiappi! ja vahel läheb meelest äragi.

üks tädi täna pahandas, et ma lapse vankriga tänavale jätsin, kui poodi läksin. maiviitsind vastu pahandada. eileöösel öövaht pahandas, et muusika mängib. tegelikult esitas ta vihjava küsimuse, mis kõlas umbes et: "maisaa aru, kuidas teil laps magada saab, kui muusika mängib nii kõvasti, et naabrid mulle peavad helistama, et puhata ei saa sellise lärmi sees?" see vist ei ole küsimus kah. see on mingi imelik. mismõttes puutub mu laps praegu asjasse? miskuradi pärast ei saa üks magamatu naaber mu uksele koputada ja teatada oma heast kuulmisest? kui raske saab olla otseste lausete moodustamine? palun pange muusikat vaiksemaks. ei ole keeruline. ikka peab isiklikuks ja vihjavaks kippuma. ma arvan, et lollid.

seda ma olen juba maininud, et ma ei mõista inimeste seda seisukohta, nagu tekiks igale naisele hetk pärast sünnitust võime muutuda kelleksi teiseks. ise veel lapsega! te olete ju ema, võiks natuke ikka mõelda! jobud, raisk.

ei ole paha tuju. lihtsalt järjekordne sedasorti päev, kus ma imestan, et kõik inimesed ei olegi nagu mina. ennegi juhtunud.

seda tahtsin kah südamelt ära rääkida, et ma imetlen neid inimesi, kes julgevad oma blogis otseselt kellegi kohta negatiivset arvamust avaldada. nimetades nimesid ja puha. mina ikka põen natu. vihjan. (ütlen, et mõned inimesed, mitte See Inimene.) tublid olete, niivõikski. aegajalt.

Comments