A Rühm - Popmuusik

maitea, äkki see ei olegi selle laulu õige pealkiri. mul on selle faili juures ainult märge "tsiteerimata versioon". ma arvan, et naljakas. selline suhtumine, et ah, mingi võõrsõna oli, paneme selle suvalise, mis meelde tuleb. nii nõme, et isegi peaaegu lahe juba.

täna pole veel midagi juhtunud. ma pole täna veel midagi teinud. mitte midagi märkimisväärset. lapsega jonnisin. see ei ole nii, et laps jonnib. üksinda ei saa jonnida. kui sa näed kaltsukas umbes meetrisele lapsele lumelaua või rulluiskude/rulaga pikki pükse, siis võid mulle tuua. sest me oleme nüüd jõudnud selle etapini, et laps keeldub riietumisest, mina keeldun lapse paljana transportimisest. tulemus on see, et ta kannab aint sporditarbeid või mõmmisid kujutavate piltidega riideid. tulemus on see, et mul on ägeda getto särgiga poiss, kellel on jalas mesimummidega sukapüksid.

tegelt olen ma ka sellest üsna teadlik, et võib olla inimesi, keda vähimalgi määral ei koti minu emaksolemise kogemus. agavaata, kui ma just parajasti ennast segi ei joo või koolis tark olemist ei teeskle, passin ma arvuti taga. tahtsin tegelt öelda, et olen ema. aga see oleks juba tobe olnud. ma tegelen emaks olemisega suht vähe tegelt.

kui mõtteid ei ole, tuleb pilte panna.

oi, teadmis laul mulle veel meeldib. David Bowie - Magic Dance. see oli seal filmis, kus ta eriti seksikat ja kurja liibukates printsi mängis. "Labyrinth."

maisaaru, miks blogger pilte ruudulisemaks teeb. maisaaaru, miks mozilla jätab varemolnud Word Verificationeid meelde. see ei ole ju nagu ma saaksin varemolnute hulgast praeguse välja valida. rumal.

Comments