Pattaya

see on teistmoodi linn. tuk-tuk'e ei olegi. on motikataksod ja v2ikse kastiauto moodi taksod.

aga siin on pattaya walking street. asi, millest ma olen sitta kanti kuulnud. nyyd n2gin 2ra. ongi lahe. k2isime go-go baaris. pattaya ja bangkoki gogo baaride erinevus on see, et bangkokis nad m6tlevad, et proovime kah nii nagu pattyal tehakse seda. pattayal on tydrukud ilusad. ilusamad. diskol k2isime kah.

t2na s6itsime alo ja tema tydruku da'ga mingi kynka otsa, vaatasime pattayale ylevalt alla. ilus oli vaadata. vihmaga 2hvardas, aga ei tulndki. k2isin turul, ostsin t2pilise kleidi. siin on t2piline, triibuline, lilleline h2sti moes. igal pool myyakse, palju palju erinevaid variante. 250 bahti maksis. rannas sai k2idud. me da'ga v6rdselt kardame p2ikest. tema kardab selle p2rast, et kui ta p2ikest saab, l2heb ta mustaks. mina kardan, sest ma l2hen p2iksest punaseks.

teenindus on niii hea. igal pool. n2iteks: l2hed v2likohvikusse, kohe on teenindaja sul naeratades vastas. n2itad talle s6rmede peal, mitut kohta sul vaja on, ta otsib. kui ei ole nii palju, orgunnib. kui menyyd tahad, joonistad s6rmedega ruudu. v6i tuuakse ise. v6i ytled, et menu. siis nimetad joogi-s88gi, mida tahad. kui nimetada ei oska, n2itad menyyst n2puga. tuuakse. joogid j22ga, s88gid igast kastmetega, salvr2tid. jook saab otsa, t6stad tyhja klaasi v6i pudeli yles, kohe tuleb tibi, kysib "one more?" noogutad ja saadki. ka rannas. ka 88klubis, diskol, gogo baaris. arve tuleb s6ltuvalt kohast. v2likohvikus hommikus88k tavaliselt 200 bahti kanti. koos jookide, hea teeninduse ja kylma j22ga. hea. ostsime kebabi putkast kebabi, istusime suvalise laua taha, kohe oli meie juures baaridaam, kes pani lauale salvr2tid.

istume walking streeti 22res, vaatame ringi. aegajalt vaatan j2rele m6nele 22rmuslikult ilusale tydrukule. see on lihtsalt sokeeriv, kui ilusaks nad oskavad ennast teha. tavaliselt reageerib minu vahtimise peale alo ja ytleb, et see oli hoopis ladyboy. "kui on liiga ilus, on tavaliselt poiss." aga ma olen liiga-ilusaid-kindlasti-tydrukuid ka n2inud. siin tuleb 6ppida hindama inimesi ilma, et teaksid midagi kindlat nende soo, rassi v6i vanuse kohta. algul on keeruline, aga l2heb yle. tuleb kaabuga mees. tervitab, kysib suitsu. teeb suitsuga silmamoondamistrikki. mitu tykki. p2rast paneb suitsu otsast p6lema, teeb veel trikke. ikka t2itsa osavaid, pole enne n2indki siuksi. siis pistab suitsu nahka, v6tab tastkust n88rijupi, teeb sellega trikke. l6ikab pooleks, teeb terveks jne. anname talle kaks 20bahtist. paneb yhe taskusse, rebib teiselt keskelt tyki v2lja, s88b selle tyki 2ra, joob 6lut kah peale ja abrakadabra - raha on j2lle terve. t2nab, liigub edasi. vahepeal k2ivad myygit2did-onud. pakuvad lilli, p2rgasid, prille, kypsetatud kana, igast kraami. da ostab mulle lillep2rja kaela panemiseks. h2sti l6hnas.

eile, enne bangkokist tulema hakkamist l2ksime samasse baari tagasi, kus me eelmine 6htu olime istunud. seal jookseb meile yli6nnelik tai tydruk vastu. otsib meile kohti, seletab tai ja ingliskeelest l2bisegi, et me tulime tagasi, ta meid m2letab eelmisest 6htust. orgunnib meile jooke. seletab, teeb nalja. kallistab. t6nni kommentaar: kui sa siin l2hed yhte baari kaks korda, oled juba pysikunde. kui kolmandat korda l2hed, oled perekond. tibi oli mudugi h2sti purjus. mudugi ta ei t88tand ise seal baaris. ta passis seal niisama oma eurooplasest meess6braga. aga tal oli hea meel tuttavat n2gu n2ha.

elan kesklinnast natu eemal t6nni majas. t6nn ise elab kesklinnas. maja on nunnu. tuba k2ib h2sti jahedaks. ma ei saa magada, kui ma pole teki all kerra t6mbunud. teadagi on see k6ige soojendavam asend yldse. seega on vaja, et toas oleks umbes 20 kraadi. hea kont saab 10-kraadise erinevusega ilusti hakkama. gekod igal pool. teevad h22lt.

r22gin oma perekonnaga msnis. neil on r2pinas mitu arvutit, saab k6igiga korraga r22kida. mudugi on ka selles netipunktis siin webcam.

rasmus says: koit tuli siia ja imestas et emme on siin kah natuke aega m6tles ja ytles et tal on kax emmet. nyyd jxeb yhest toast teisse ja ytleb siin on emme ja seal on emme.

tuju on hea koguaeg. mingi vabaduse tunne on. teen-mis-tahan. vahel ikka n2en v2ikest last, m6tlen, mis minuoma teeb. aga siin tuleb mingi suur rahu peale. k6ik hea. siis ei muretsegi. k6ik hea.

on kolme sorti peldikuid. nagu valge inimese peldikus on loputuskast ja paber. enamasti ka pesemiseks voolik. k6ik ilus puhas. kabiinid k2ivad lukku. natu taip2rasemas kohas on madal pott, kus on rohkem vett, kui euroopa omades. paberit harva, voolik kindlasti. vahel k2ib lukku, vahel ei k2i. t2itsa peldikud on madalamad kui poole s22reni ovaalsed anumad. servad on laiad ja soonilised, nagu peale astumiseks. mina ei julge astuda, 2kki kukun. loputuskasti ei ole, on kang, kuhu vajutades, tuleb vesi peale. maakohtades on kangi asemel 2mber kopsikuga. tihti pole kabiinil ust v6i ei k2i see kinni.

ei viitsi enam kirjutada. maksan 2ra, kysin "where toilet?", k2in pissil, l2hen jalutama. 2kki leian p2ikseprillid. (mudu olen tagasi tulles sama pilusilmne, kui siinsed kohalikud.) siis ilmselt istun siiasamma "yhelitsi baari" maha ja passin niisama. see viimane jubedik on j2lle t6nni/alo v2ljend. loomulikult. mina nii ei r22gi ju. nad ongi ju veits imelikud...

ahjaa. taienglishis lauseid natuke:
no time to butterfly, i good girl now, only one boyfriend.
where my coffee?
same same skirt, but not skirt (see t2hendab, et nagu seelik, aga mitte p2ris)
delfiin 8eldakse kah umbes nii. same same fish but not fish.

Comments