viimane p2ev bangkokis

eile k2isime paadiga s6itmas. yle kahe tunni bangkoki kanalitel. natuke nagu veneetsia. inimesed elavad kanalite 22res, poed, igast v2rki. parema 6la k6rvetasin natuke p2ikse k2es 2ra. paadikesel oli mudugi katus peal ja kuna p2ike on p2ristihti t2itsayleval, polnud v2ga hullu. muuhulgas sai madude loomaaeda vaadatud. loomaaed nagu loomaaed ikka. ahvip2rdik pandi 6la peale ja vaadati, et nunnu. paati kutsuti long tale. selle p2rast, et tal on suur mootor sabas ja pikk toru mootorist vette paadi taga. p88ramiseks liigutab paadimees tervet mootorit. s6idab kiiresti, man88verdab kah enamv2hem. paadimees oli umbes k6ige t2helepanelikum inimene yldse. suitsu syytamiseks peab paadi kinni, et tuul ei puhuks tulemasinat 2ra. teeb peatusi turgude ja myygipaatide juures, kysib, kas on vaja. kuulis jutu seest 2ra s6na toilet ja tegi kohe peatuse. lahe.

banaanid kasvavad madala puu moodi rohtaimede otsas. suures-suures kobaras. igal pool. siis on veel kookospalmid, mingid imelikud palmid, mis h2sti pikaks kasvavad, bambus, mingid haava moodi hiiglaslikud puud, palju muud botaanikaaeda meenutavad kraami. k6ik kasvab igal pool. 6itseb. vohab v6iks vist isegi 8lda.

praegu pyydis t2naval yks uusmeremaa tyyp mu kinni. t2itsa selline s6bralik. kutsus kaasa, kippus kaasa, pakkus jooke. samal ajal viisakas ja piisava ingliskeeleoskusega, et eitavat vastust m6ista. vahetasime e-maile. l2ks 2ra.

eile88sel sai veel igast l6bustuskohtades k2ia. sellised kohad, kus tydrukud tantsivad ilusti lava peal. selliseid on siin sitta kanti. igal pool. m6ned tydrukud on tegelikult poisid. pikkuse j2rgi pidavat saama vahet teha. olles umbes ainus valge naine selles baaris, kus me passisime, sain rohke t2helepanu osaliseks. siis on veel sellised tydrukud, kes oma "selle kohaga" igast trikke teevad. aga see pole sugugi huvitav vaatepilt. veider v6ibolla. huvitav vaatepilt on selle tegevuse ymber istuvate valgete meeste n2oilme.

odav on. kurss eesti krooniga on umbes nii, et k6ik bahtides olevad summad v6ib kolmega jagada, et kroonidesse arvestada. selle kombe j2tsin kiiresti maha. vahel on kahju inimesele nii v2he raha anda kogu selle t88 eest. k2sitsitehtud ilus 6lakott 50 bahti, pesupesemine koos triikimisega 25 bahti kilo, vaimuka tekstiga t-s2rk 200 bahti. praegu me oleme rikkamate valgete inimeste linnajaos. siin on seljakotiga hipisid minimaalselt. aga rahvast oleks nagu rohkem. liiklus on hullumeelne. nad s6idavad vasakul pool teed, s6idavad nii kiiresti, kui parajasti v6imalik on, kui mahub, lipsavad yksteise vahelt l2bi.

lindude puurist v2lja p22stmine toob head 6nne. linnumees k6nnib ringi, puurid n88riga n2puotsas. viie varblase vabastamine maksis 100 bahti. hea oli kohe vaadata.

rikkamad taimaalased hoolitsevad oma v2limuse eest tohutult palju. h2sti moes on siin mingid 70-80ndate soengud. et pealt on lyhemad ja kaela pealt on pikemad juuksed. juuksepikendusi pannakse iga nurga peal. isegi poistel on ilusasti l6igatud soengud.

ilgelt lahe on. suhtlemine on nii kerge. k6ik on s6brad. lihtsalt oma rahal pead silma peal hoidma. ausust ei saa eeldada. s6bralikkust ja abivalmidust kyll. peaaegu k6igil on naljakas ja l6bus. m6ni ikka on vahel tydinud v6i v2sinud. h2stipalju saan komplimente oma juuste kohta.

nad tahavad siin tihti nagu valge inimene olla. siis nad n2evad tohutu vaeva 2ra, et endale lokke teha. mittevalgendavat seepi olevat raske leida. n2gin yhes poes nivea niisutavat valgendavat kreemi meestele.

ilus ja hea. p2ike kogu aeg paistab, igal pool, kus istutakse on konditsioneerid. v2libaarides 6huliigutajad. palav on ainult rohke liiklusega t2naval. v6i sita kondiga toas. homme saan vist pilte kah natuke panna.

Comments

  1. Tahan kaa v'lismaale.

    ReplyDelete
  2. Ma tahan kah kusjuures. Mõtlesin, et võtan Mihklil kratist kinni ja nt. Amsterdami minek....aga see käib ju tööl.

    ReplyDelete
  3. Me vist lähme rekaga Hispaaniasse varsti :P

    ReplyDelete
  4. Aga mina lähen suvel Lätisse ja Leetu

    ReplyDelete

Post a Comment