ausõna, mul päeval oli mõte, mida pealkirjaks panna

ei, tegelt ka.

1. mu ema kipub luuletama.
2. laupäeval läksime omadega rappa.

seoses selle esimesega käisin täna ematehtud luuletusi kuulamas. oli mingi tähistamine kah. sünnad ja värgid. asjaolu, et keegi minuga veresuguluses olijatest mõnigase andekusega on pihta saanud, annab mulle mõnigast lootust, et ma päris lootusetu polegi.

seoses selle teisega soovitus: minge rappa. raba on lahe. alam-pedja looduskaitsealal käisime. ilgelt palju rahvast ja lapsi oli kaasas. kes on öelnud, et konnakudu on vastik? mina käisin ilmaasjata ringi kindla veendumusega, nagu oleks see midagi rõvedat. tegelt, nagu selgus, on konnakudu niiii ilus. läbipaistvad mullid, mille sees on täpp. mulle meeldivad täpid. täpid on lahedad.

tahtsime ükspäev johannale sünnale minna. tegime aiviga mütsi talle. siis ilmnesid ootamatud asjaolud ja nüüd kannan oopis mina seda mütsi. sest, olgem ausad, see on ikka ilgelt lahe müts. tõenäoliselt, kui kunagi peaks juhtuma, et ma olen natuke rummikoolane, johanna on läheduses ja mul müts peas, saab johanna selle mütsi siiski.

ma tahaks praegu öelda selle laulu pealkirja, mis mul praegu mängib ja niii head tunnet teeb. aga see on 5'nizza lugu ja ma ei oska vene keelt ja mul ei ole failidel õigeid nimesid pandud ja kui sa seda lugu ei tea, pole sul selle pealkirjaga mitte sittagi ka peale hakata. nu tegelt, isegi kui sa seda lugu tead, pole sul midagi peale hakata teadmisega, mis lugu mul praegu hea on. siin on need sõnad, et "ja tak hatšu štobõ tõ, ja tak hatšu štobõ ja." umbes niipalju ma seda jälgida jõuangi.

hea on, noh.

mul tuli täna elionimees koju. pärast tuli üks teine veel sekka, sest esimene oli natu saamatu. nüüd on mul internet. see on küll sitta kanti aeglane ja muudab arvuti pisut mõtlikumaks, aga ikkagi. nüüd olen ma vahepeal sagedamini msnis ja kohtades.

ahjaa, seda kah veel.

laupäeval (21.04) võib sünnipäevale tulla. me sirlaga urus peame. võib jooki kaasa võtta. ja kui sa nagu mõtled, et äkki on kohatu mingit kingitust tuua, siis ära muretse. minumeelest pole sugugi kohatu. julgelt võib tuua.

väljapressija.

kell kaheksa umbes. urg on pargi tänavas. www.urg.ee