esmaspäevahommik

Eile oli ilgelt vahva. Oot.. algusest peale. Alguses oli vist nii, et Tiit tahtis Andust pilti teha. Mingi koolitöö või nii. Ja siis Aivi kippus kaasa, et oma lastekarjast pilte saada ja raske siis enam minulgi kaasa kippuda oli. Kunstikool on hullult lahe. Iseäranis lahe on fotoosakond ja stuudio. Ma võiks täiesti elada seal. Noh siis oligi hästi paljude piltide klõpsimine ja laste jooksmine ja kilkamine ja tühjuses tšillimine. Muusika kah ja puha. Mingi iseäranis mõnus. Kunagi, kui need pildid minuni jõuavad, siis riputan ja lehvitan kah nendega kusagil kindlasti. Mingi imelik oli pitsat tellides. Juhendamise "enamvähem tähe ja tolstoi nurgal, kõrgemas kunstikoolis" peale küsib telefonineiu, et kas seal mäe otsas? Ja ma saan õudusega aru, et ta ei tee vahet füüsikahoonel ja kunstikoolil. Mis tegelt ei olegi ju mingi elutähtis teadmine aga ikkagi. Mismõttes nagu?

Ma ostsin lahustuvat kohvi nimega MacCoffee. Arva ära, kas tulid kõik Grey Anatoomia killud meelde või jah. Nende sarjadega on mingi värk. (Mul on vist uus parasiitväljend.) Et kui on hea sari ja kaua vaatad, siis hakkad neid inimesi igatsema. Näiteks tookord, kui Tara ära suri. Või kui streik hakkas ja uusi osasid juurde ei tulnud. Kuramuse režisöörid oma streigiga. Mina pean siin igatsuses piinlema. Tegelt täna peaks juba saama... eeh, sittagi.

Ma mõtlen, et seal on mingi enda defineerimise küsimus, millist torrentilehte keegi kasutab. Näiteks ma oskaksin nimetada mõnda põhimõttelist btjunkie kasutajat. Nii veider nagu.

Koit tuli Räpinast tagasi kahe uue oskusega. Üks on mingi poolik liisusalm, mida ta ise nimetab "üki-kaki-kommi-nenni"-ks ja teine on kõrvade liigutamine. Päris veider minumeelest. Noh, selles mõttes, et nunnu ikka aga paduveider.

Mis sellesse ilma puutub, siis ma arvan, et nõme. See oleks kõik väga tore, kui oleks mingi jaanuar või midagi. Aga lasta kõigile kevad südamesse ja siis hakata niimoodi jupsima. Ei ole lahe. Isegi mitte natuke. Ärkasin hommikul ja miinus viis oli. Ebanormaalne. Ja praegu sajab lund. Ilusat tihedat valget lund.

Kas sa tahad ka mõnikord nendele jobudele, kes enne väljujaid bussi hakkavad trügima, kusagile virutada? Kusjuures mitte ainult teismelised. Täiesti soliidses eas daamid. Kübarate ja matlitega ja puha.

Mina olengi väikeste lõikude meister.

Siis, kui ma kõnnin öösel üksinda läbi mingi saju mööda sõbra tänavat, mantlihõlmad lahti, kapuuts peas ja klappidest tuleb mingi totaalne Placebo... siis tuleb nii muusikavideo tunne peale, et lausa naljakas. Protect me from what I want... Protect me protect me

Comments