To avoid complications she never kept the same address

Tuleb välja, et alates Tartusse kolimisest, mis oli... oot, ma arvutan... kuskil kuus aastat tagasi, olen ma elukohta vahetanud 7 korda. Usu mind, komplikatsioone see ei väldi. Komplikatsioone sugugi ei koti, mis su aadress on. Nad on kuidagi hästi üle sellest. Mitte, et mul praegu mingeid tohutult oleks, aga üldiselt.

Kuidas saada aru, et üks lõpmatus ei ole alati päris võrdne teise lõpmatusega? Näiteks, kui kaua pole raha olnud, aga on teada, et tuleb. Tuleb palju. Siis seda on lõputult. Ei ole nii, et näed silme ees konkreetset summat. Raha, mis veel tulemata on, on lõputu. Ja on terve kari asju, mida on vaja rahaga teha. Ka neil ei ole konkreetset kogusummat, nad maksavad lõpmatult palju. Aga sellest pole probleemi, sest ka raha tuleb lõpmatult palju. Nüüd, kui me vägisi kirjutame paberi peale külitava kaheksa asemel kõigepealt selle tuleva summa ja siis kõikide vajaminevate asjade kogumaksuvuse, millest mõlemad just tundusid lõpmatused olevat, tuleb välja, et üks lõpmatus on teisest umbes kaks korda suurem. Ja just seda ebameeldivamat pidi.

Kujuta ette, et sa oled ühest filmist näinud ainult poolt. Esimest CD-d. Ja oled jäänud uskuma, et selles see film seisneski. Arvanud, et seal oligi lõpp. Ja oletame, et see film tundus sulle nii hea, et sa oled seda valmis uuesti vaatama. Kui tuleb välja, et filmi lõpp poldki seal, kus sa arvasid ja selgub, et sul oli see parem osa filmist veel nägemata. Siis kui hea film see oli? "Väga" on õige vastus. Natural Born Killersist on jutt.

ma lähen magama ära.

p.s. täna nad ütsid, et ma hirmutan noori. ja ma polnud isegi veel alustanud.

Comments