asjaajaja

Kleit läks pesus valgeks tagasi. Füüsikaasja jõudsin talutavale järjele plaanitud ajaks. Opsüsteemide lisatöö edeneb. Tähtaeg on esmaspäev. Ma arvan vähemalt. Käisin lasteaia heakorra nädala puhul aknaid pesemas. Hea sai. 7 hiiglaslikku akent puhtaks. Kas ma olen tubli või jah? Kuulasin aknaid pestes muusikat ja mõtsin, et ma teen seda pesemist ju täitsa valesti. Sest kui rokkmuusika käib ja tüdruk peseb aknaid, peab ta poole paljam olema ja poole rohkem hööritama. Ja kindlasti rohkem ennast märjaks kastma. Nagu ka autot pestes. Muusikavideotes ongi tõde. Sõidan rattaga hästi palju. Kaks korda päevas Annelinna taga ja tagasi. Üle selle silla, mis neil seal on. Oot.. tehniliselt on Ida tänav vist Hiinalinn hoopis. Misiganes. Seal. Kuhu liiga kauge on minna. Isegi rattaga.

Kalender näeb Hullu Meeelne välja. Sest kõik kohad on koosolekuid ja eksameid täis. Ja tööde tähtaegasid. Ühtlaste vahedega mudugi. Ebaühtlaseks lähvad vahed siis, kui rohkem kui ühest läbi kukkuda ja järeleksameid teha. Need raisad on umbes järjespäevadel alati olnud. Vastik.

Soeng on Halb. Halbade väljakasvanud, katki ja sobimatuks kulunud soengute tipp. Raha tuleb, annan kohe mõnele koolitatud kääridega tšikile ära. Las teeb korda. Sest niisugune asi ei kõlba kuhugi.

Heh, koolitatud käärid. Olen mina alles vaimukas.

Mul on kogu aeg midagi teha ja kusagil olla. Kogu aeg on kiire. See on see värk. Nagu seal raamatus oli. Neverwhere oli see raamat. Viisin raamatukokku, mudu kirjutaks maha otse. Igatahes. Seal oli siuke kirjeldus, et sündmused/juhtumised/kohustused on argpüksid. Nad ei tule su juurde kunagi otse ega ühekaupa. Nad võtavad kampa ja hüppavad kõik koos sulle nurga tagant kaela just siis, kui sa seda kõige vähem ootad. Sest nad on wussid. Pussud vennad.

Kohe teen kooliasja edasi. Korraks piilun, kas see Britney Spearsiga film, mis just jõudis, on halb või jah. Ja siis kohe asjatan edasi.

Comments