elu õied, noh

Tegin neid kuramuse teste seal kuramuse webCT keskkonnas (vahel, kui ta nõme on, võiks tema kohta ka paskkond öelda). Hästi läks.

Vaatasin seda draamat. Thirteen. Aivi ütles, et ta oli näinud ja pold hea. Ma vaatasin, ja mõtsin, et siuke nutune värk. Noh, muidugi realistlik ja täitsa ajakohane. Aga nutune ka. Ilusad neegripoisid olid.

Lisaks hoian ma lapsi. Enda oma ja Madlit. Madli on nunnu. Kõik need ajad väljaspool seda, kui ta mind apsolluutselt hulluks ajab ja täiega vihaseks teeb, on ta taevalikult nunnu laps. Leidlik ja südamlik tüdrukuke. Ta kallas vett põrandale. Mitte nii, et kruusipõhjast natuke. Nii, et umbes vannitäie vett kruusitäite kaupa. Mööblile ja vaibale. Kuradikurat.

Rahune maha, ta on ju ainult väike laps. Hea, et ta ise terveks jäi. Mis sa jätsid ta siis järelvalveta. Ega su enda oma parem ei ole. Madli ei ole alati kõiges süüdi. Tal on ju ema kaugel, muidugi tal on raske. Ole õnnelik, et see ainult vesi oli.

Sest eile oli see näiteks piim.

Ma tahtsin eile Urgu pugeda ja numbriliste meetodite ülesandeid teha nii, et ma päris lootusetuna ennast tundma ei peaks ja et Margus istub kõrval ja takistab mind kogu mu ärkveloleku aega blogimisele kulutamast. Ja siis mai saand. Ma saaksin siin nimelisi süüdistusi ka teha, aga vaata mind nüüd. Ma ei tee. Sest ma olen sellest nii palju üle.

Üleni.

Eile oli kaltsukaskäik. Tagumine kaltsukas on pahaks läinud. Sest asjad maksavad kõik 25 krooni ja selles ruumis, kus kõik odav on, pole midagi head. Ja seega nõme. Aga natuke ikka sai. Koit leidis endale Disney piltidega megafonikujulise värgi, mis paneb hääle kajama. Mina leidsin endale pruuni topi, mis on nii täiega minu. Mitte oma pruunsuse pärast. Vaid mingi muu asja. Ikka mingi värk on sellega, et tahaks kõigile pandav paista, aga sugugi ei taha, et kõik paneks. On ju. Ma arvan, et sellel kõigel võib olla kaudset pistmist üheksakümnendate ja Spice Girls'iga. Mingit kaudset pidi kindlasti.

Ma panen siia pildi ka. Koit teeb peaaegu alati seda nägu, kui keegi talle ilma ettehoiatamata nii lähedale tuleb. Mitte, et talle lähedus ei meeldiks. Ta on lissalt siuke iseäralik.Kes tuleb mulle ütlema, et mu lapsest tuleb nohik, et üllata mind ei oma originaalsuse ega otsekohesusega. Niikaua, kui mul on olemas Aivi - Otseütlemise Kehastus, on minu üllatamiseks palju rohkemat vaja.

Mul on teine film tegelt ka. See on Woody Alleniga. Ja see on täpselt woodiallenlik. Sest igal pool on oksendamiseni sügavamõttelised naljad, timeline on vussis, tempo on aeglane ja kokkuvõttes on ikkagi hea. Sest sellised tema filmid kipuvad olema. Ok, filmikriitik. Tegelt on see film "Anything Else" lihtsalt oma olemuselt liiga sarnane filmile "Annie Hall". Üks hoopiskolmas Woody Alleni film oli hoopis teistsugune. Take the Money and Run. Rohkem ma vist näind ei olegi.

Comments

  1. Selle pildi järgi otsustades tuleb su lapsest Teno.

    ReplyDelete
  2. lapsest tuleb see kes tuleb ja teiste ütlemised ei loe

    ReplyDelete
  3. Ma ütlen enamuste asjade kohta, et ei olnud hea. Mina olengi Pessimism.

    ReplyDelete

Post a Comment