natuke arvutti ja palju suhteteemat. sõltumatult

Arvutiteema. Ma mõtlen, et arvutivärk on nagu kõik need teised asjad. Et mida rohkem sa teed, seda rohkem oskad ja tahad teha. Sest vaata. Istud, eksole, internetis. Ühel hetkel saad aru, et mingit asja, mis seal on, saad ise ka teha. Aga ei oska. Siis leiad karja inimesi, kes ka ei oska. Ja õpid. Trükid seal mingit teksti, mida rohkem trükid, seda paremini trükid ja seda rohkem hakkab meeldima. Kui ma poleks mitte kunagi ühtegi kodulehekülge näinud, poleks mul õrna aimugi, missugust ma endale tahan. Ja veel mingi tohutu pikem arutluskäik, mis ma pannkooke tehes välja mõtsin ja praegu ära unustasin juba.

Kui inimene pole kunagi ühtegi ilusat tüdrukut näinud ja mitte ainsatki kala pole tema silma alla sattunud, ei saa ta kuidagimoodi välja mõelda merineitsit. Ja et kujutlusvõime on nagu erinevate puslede teistmoodi kokku panemine.

Suhteteema. Ratest tuleb kogu see teema praegu. Sest seal on need nimekirjad ja jutukesed. Sellised, mida mingi pisike tüdruk välja mõtleb ja siis kõik kopi-peistivad oma blogi ja kodulehele ja kuhuiganes. Jutukesed sellest, missugune nende unelmate mees/boyfriend/elupartner olema peaks. Iga kord, kui ma mõne peale satun, mõtlen, et lollid. Ja vahel mõtlen, et see ongi see koht, kus võiks öelda, et öökima ajab. Mul tuleb tegelt praegu pähe aint kaks näidet.
1. näide
Eeh. Kes tahaks endale sellist ahistajat? Keegi, keda sugugi ei koti, et võibolla ma tahan vahel üksi olla. Keegi, kes ei aktsepteeri mu viha või solvumist. Kes ei lase mul omaette vait olla ja rahus mõelda. Väkk.
2. näide
Milleks mulle inimene, kes paistab elavat ainult minu jaoks. Muidugi on üks tähtis näitaja inimese juures see, mida ta minust arvab. Aga see pole kõik. Kui mulle keegi meeldib, siis ikka selle pärast, kes ta ise on, mitte selle pärast, mida ta minu pärast on valmis ohverdama. "Sa tead, et võid talle alati helistada - isegi öösel. Ta on alati nõus Sind kuulama, kui kiire tal ka parasjagu poleks. Sina oled tema jaoks palju tähtsam." Mismõttes? Kas tal endal siis ühtegi huvi ei ole? Kas teda miski muu ei kotigi? Ma küll ei taha kellegi elu ainus mõte olla. See on täiega kurnav, kastead. Ja siis ma veel arvan, et selle 'unelmate mehe' ülesanne ei ole mind armastada ükskõikmis ja tingimusteta. See on mu vanemate töö. Ma lähen ju üleni hukka, kui mul pole põhjust kellegi tähtsa pärast pingutada. Sellel tähelepanuväärse taguotsaga lauljal oli kunagi mingi siuke koht laulus, et 'I find a reason to shave my legs'. Kui ennast aegajalt kokku ei võta, siis mandud ju ära.

Olen jah kuri ja tundetu.

Aga näiteks kui ma eileöösel rattaga pitsapoodi sõitsin, vaatasin seda mänguväljakut seal kiriku kõrval. Hulllult lahedalt oli valgustatud. Ja mõtsin, et punane vein ja hea kaaslane... Nii üleni romantiliselt ja puha.

See 'üleni' tuli Kärdult. Paganvõtaks. Täiesti küljes ja lahti ei saa. Hakkas järsku kuidagi igale poole sobima. Aga tema 'lissalt' tuli ilmselt minult. Mulle tuli see Airelt, kes sai selle Sirlaõde Kadrilt. Kui Kadri vähe väiksem oli, oli tal päris mitu lahedat sõna. 'Lissalt' ja 'Kufa' näiteks. See tähendas kõiksuguseid küsisõnu algusega ku. Kus, kuhu, kuidas...

Nii. Ja nüüd, kui sa oled lugenud seda nimekirja nendest asjadest, mida mõnede tüdrukute meelest poiss peab tegema. Loe seda ka. Sest see on kõriauguni naljakas.
11. Kui tüdruk kardab
*tee suitsu.
Hullumeelne, kui naljakas. Ma vahel mõtlen, et kui ma oleksin poiss, ma olekski selline insensible bastard. Yeah.

Comments

  1. 2. näide on täpselt see, millele mina olen kogu aeg mõelnud. Lausa uskumatu, kuidas oled selle täpselt nii kirja pannud nagu mina mõelnud olen.

    ReplyDelete

Post a Comment