She is not horny- She is sexually focused.

Ma olen niiii unine. Kell on üheksa läbi natuke. Mul on kohe eksam, ilmaasjata ma üles ei äkaks ju. Unine olen selle pärast, et ma läksin alles hommikul magama. Ma oleksin üleni enda üle uhke ja edev praegu, kui ma saaksin öelda, et ma õppisin pingsalt hommikuni välja. Aga siis ma ju valetaksin. Sest ma ei õppinud. Sest tegelt ma puhusin Aivi ja Mikiga suitsu mullide sisse (pärislahe) ja pärast rääkisin Margusega poole hommikuni. Huvitav, kas mul on midagi viga või jah. Sest tegelikult ei ole hommikuni üleval olemine minu... see asi, mida ma teen. Ma olen magaja. Liiga kaua, liiga pikalt jne. See sess olen ma juba 3 ööd vahele jätnud.

Päeval ma õppisin. Päris mitut asja.

Praegu joon kohvi ja püüan ennast ärkvele saada orksist ingliskeelseid nalju lugedes. Sellest see pealkiri. Peamiselt.

Nii. Nüüd võtan ennast kokku ja lähen. Poest süüa võtma ja kooli. Ma väga tahaksin, et ma oleksin pärast eksamist veel konditsioonis accessi ülesandeid tegema. Sest oleks hädasti vaja.

Kas sul on ka nii, et loed kellegi tohutust kohustustekuhjast ja siis mõtled, et küll on mõnus kohustustevaba olla. Sest mul on pärismitu korda olnud. Nagu kahjurõõm või nii.

Teine asi on rollimängijate blogid. Ma vahel ikka leian neid. Ja nad on kõik üleni naljakad ja tabavad. Ja kohati sinnajuurde arusaamatud või liiga tõsised. Sest nad on kõik nii hirmtargad ja neil päriselt-päriselt ongi arvamus ajaloo ja poliitika kohta. Ma millalgi vaatan need lingid siin üle. Annan neile adekvaatsemad nimed ja panen oma readerist mingi karja sinna kah. Sest see ongi ju tähtis.

Hmm... kui keegi suudaks mind veenda, et mul on kohustus oma blogi korras/uuendatuna hoida, kas ma siis täiega vihkaksin seda tegevust? Karta on. Mässaja nagu ma olen. Teenmistahan, mitte seda mis pean.

Comments