sind huvitab, kuidas mul koolis läheb

Sest see lihtsalt on nii lõputult põnev.

25 punkti jagu aineid sai see semester endale ahnitsetud. Praegu on punkte käes 9. Ma mõtlen selliseid, mis ongi juba kirjas. Siis on veel vaja teha: andmebaaside eksam uuesti, numbriliste meetodite ülesanded ära esitada ja esimene kontrolltöö uuesti kirjutada, funktsionaalanalüüsi eksam ja üks kontrolltöö, süsteemihalduse eksam, accessi arvestustöö, multimeedias on üks helitöötlus veel lõpetamata, mathcadi koha pealt tuleb ka natuke suhelda.

Ma mõtlen, et sitaks palju. Siis ma mõtlen, et saadaks kõik hoopis perse. Nii kahju, et see nii halb mõte on. Sest ta tundub nagu kuradi hea mõte, aga ma tean, et tegelt ei ole. Kaugeltki mitte.

Nüüd on see asi, et istud õhtul natuke kauem üleval ja juba ongi hommik. Sest ta läheb vara valgeks.
Siis on see asi, et mul on nüüd presskann. Ma suutsin viimase kolimise käigus mõlemad ära lõhkuda ja olin tükk aega ilma. Jah, see on küll natuke roheline.
Homme on see, et ma ärkan vara ja lähen vaatan, kuidas Imekaunis Marje kaitseb. Seda asja, mis ta teinud on. See peaks mulle head tegema. Kindlasti teeb ka.
Ja Koit läheb Räpinasse. Las nad siis vaatavad seal.

Kui sess saab otsa, lähen ma diskole poisse sebima. Jaa. Just seda ma teengi.

Mõttekäike pole tulnud. Avastusteni pole jõudnud. Ideevälgatusi ei sähvatanud. Tänase eksami sain D. D on hea selles mõttes, et ta on positiivne ja mitte kõige väiksem omalaadsete seas.

Mulle ei meeldi titeraamatuid lugeda. Loen
õhtuti Koidule liiga raskeid lasteraamatuid. Nagu näiteks Puhh ja Muumitroll. Vahel ta ikka kuulab ka. Kuna 'koit' ei ole minu igapäevases sõnavaras oma originaalses tähenduses, oli ükspäev see: Kas mina olen Muumitrolli raamatus? Miks Tormi on ka?

Comments