tontsedateab

Tegelikult ei ole nii nagu filmides. Et kui sa lähed oma magavat last vaatama ja talle tekki peale panema, siis on see niimoodi hellalt naeratades ja tekki natukene kohendades. Suure tõenäosusega on ta selle teki tervenisti pealt ära ajanud ja ennast selle peale keeranud. Siis tuleb tohutu sikutamine-tirimine ja lapse peaaegu ülesajamine, et seda kuramuse tekki sealt lõpuks kätte saada.

Tegelikult ei ole nii nagu filmides. Et kellegagi esimest korda seksimise kohta on su esimene pähe tulev sõna imeline. Või et pärast väikest amelemist hakkab kaamera päikseloojangut näitama. Tegelt oled sa kogu selle asja juures algusest lõpuni, ei jäta mingit juppi vahele. Kaamera ei hakka päikseloojangut näitama. Ja kogu see asi võib olla ka üleni kohmakas naljakas põnev ja kõikmisveel.

Vaatasin odavat romantilist teismeliste-filmi. Britney oli seal veel ära hullumata ja peaaegu ilma tissideta. Seks sisaldas amelemist ja päikseloojangut.

Kell on kenasti neli, õues on ilusti valge ja ma pole veel magama läinud. Sest see film ja enne seda msn ja pärast seda Aiviga põrandalistumine ja asjadest rääkimine. Natuke tegelt on uni. Võibolla ma natuke tudin. Enne seitset, ma mõtlen. Sest kell seitse on teadagimis.

Eksole, käid ringi ja teed kahemõttelisi nalju. Kui eriti kaugele lähed, hakkad veel kolmemõttelisi tegema. Aga hoidku selle eest, et sa ühemõttelisi nalju teeksid.

Ma unenägudes üldse ei imesta. Igast veidrad asjad juhtuvad unes. Ja siis kui eriti selge uni oli, siis hommikul veel mäletan seda tunnet. Aga ei imesta. Kui mõnigi nendest asjadest päriselt juhtuks oleksin ma üleni: vau, ma tegingi seda.. ja kuidas tema küll nii teha sai...? ja puha.

Jaa, muidugi tõmba endale videotöötleja, mis teeb faile ainult selles formaadis, mida miski peale tema enda ei ava.

Mida noored tahavad
Miks nad seda tahavad

Comments