iga päev tuleb midagi vahele öelda

Ma nägin unes, et Tiit pidi kuskile kauaks ajaks ära minema ja see oli üleni kurb ja mingi matusetalitluse moodi asi tehti selle puhul. Mingi asi, mille kohta mina jälle ei teadnud, kuidas käituma peab. Siis ma küsisin kellegi käest, kui palju ma lilli peaksin ostma. Kusjuures, päike paistis ja igal pool oli hästi palju lillelette. Ja mulle öeldi, et osta nii palju kui hoolid. Siis ma püüdsin kogu unenäo lõpuni kõigile selgeks teha, et mul pole nii palju raha, kui palju ma hoolin. Aga keegi ei kuulanud mind.

Kui see pole diip, siis mis üldse on?

Üks teine kord ma nägin unes, et ma olin vanglas, mis oli nagu see hotell seal Venemaal ja mõtsin, et kas ma internetti saan, sest blogida on ju vaja.

Rollimängijad on nagu Fight Club. Nad on igal pool ja keegi ei jõua järge pidada, kes kus kui palju neid tegutseb.

Koit käis juuksuris ja tal lõigati tukk lühemaks. Nüüd ta kulmud paistavad. Nüüd ma näen, et ta teeb vahepeal mingit juttu rääkides või mõnda pointi seletades ühe veidra sarja tegelase kulmusid. Spock, nagu pärast väikest guugeldamist selgus. Naljakas.

Heaküll siis. Ma lähen nüüd päikse kätte puid lõhkuma. Sest ma veel vähe valutan. Sest mu väike vennaraasukene ei kuula emme sõna ja mina Suur Juht ja Eeskuju pean näitama, kuidas hea laps olla.

Comments