hea vähemalt et mingi halb pealkiri pole


Rõõmustamine. Hommikul rõõmustasin üksi ärkamise üle. Koit oli üheks ööks maal. Vahel on nii tore täitsa üksi kodus olla. Printer tuli absurdsel ajal. Selles mõttes, et kell 10. Esialgse plaani kohaselt pidin ma siis juba koolis olema. Ilus printer on. Siis tuli koolis see asi, mis mulle meeldib. Võibolla selle pärast, et see on ainus matemaatikute asi, mida ma praegu täiesti esimest korda võtan. (Erinevalt nendest ainetest, millest ma juba vähemalt korra läbi kukkund olen) Võibolla selle pärast, et see ongi üks mõnus aine. Või siis hoopis selle pärast, et see ongi see suund, mis mind kutsub. Mitte et ma selle sisust väga palju aru saaksin. Aga nagu kutsuks. Igatahes, tormasin pärast seda Urgu. Seal oli mingi tehnikavärk. Tüütu. Siis viisin ühe Lotri kotiga Lillesse terve posu urglaste kola, mis nii mudu nii kurb ja hüljatud oli. Ricky Martini fotod näiteks. Nii kohutavalt ilus ilm oli täna. Õiget moodi soe ja hea. Nii ilusad lehed ja nii ilus taevas... oh... Koolis vahtisin analüüsi praksi oodates terve igaviku. Olin seltskondlik. Lugesin raamatut. Sõin pannkooke. Jõin masinakohvi ja kaasavõetud lahustuvat. Lahendasin difvõrrandeid. Vabad tunnid ongi lahedad. Unised praksid nii lahedad ei ole. White Stripesi saatel Salmesse, seal sain lapse kätte. Jah, heaküll, mingi terve igaviku vahtisin Köögis juttu rääkides ka. See oli mõnus. Väike liköörinatuke kah enne õppimaminekut, ega neid difvõrrandeid päris kaine peaga ei kannata ju. Kodus kaklesin printeriga tükk aega. Päris palju jubinaid sain talt küljest ära korjatud. Kas vajalikku juhet ei tulnudki kaasa või on mul elamises müstiline usbikaabli õgard. Õnneks oli mul mingi vana printeri juhe alles. Jälle rõõmustamine.

Mul oli ühte asja kippelt apteegist vaja. Aga mul pole ju ratast ja tegelt ma peaksin üldsegi õppima. Mõtlesin, et kes oleks nii lõputult armas, et jätaks minu pärast kõik oma poolelioleva pooleli ja tuleks öösel läbi linna mulle seda tooma. Tegelt ma mõtsin umbes kohe, et Tuuli võib midagi nii nunnut olla. Ja oligi.

LaTeXi plugin Pidginile. Sitaks lahe mõte. Oskaks ma seda aint tööle panna.

Kontrolltöö avatud materjalidega. Oleks mul aint neid materjale.

I aint missing you at all.

Hakata suitsetama?
Jah, sest…
1. suitsetav naine on mõnikord päris ilus vaatepilt
2. suitsuruumis/suitsupausidel käib ilge sotsialiseerumine ju
3. siis oleks mul päris konkreetne asi, mille abil rahuneda ja mõtteid koguda. Praegu pean seda kuidagi iseenesest suutma.
4. sigaretipitsid ja maitsestatud tubakas

Ei, sest…
1. raha läheb ju selle peale
2. konilõhnalised sõrmed on öka
3. suitsetav naine on mõnikord päris kole vaatepilt
4. võibolla ma tahan veel lapsi saada, siis on mul vähemalt selle koha pealt südametunnistus puhas

Mul oli päeval tegelt palju põhjalikum see. Läks kuidagi üle.

Tegelt ei ole nii, et jätad lissalt magamata ja midagi ei juhtu. Mul vähemalt mitte. Kui ma lissalt magamata jätan või hästi vähe magan mitu päeva, juhtub midagi koledat. Ma lissalt jään magama. Kontrollimatult. Kuskile suht suvalisse kohta. Päris kõhe. Sest tahaks nagu mõelda, et mina olen oma keha valitseja. Aga paistab, et teatav automaatika on sinna sisse ehitatud. Minu enda huvides, nagu alati. Huvitav, kas siin saaks mingeid erinevate opsüsteemide paralleele nägema hakata.

Magama.

Comments

  1. Printeritega ei tulegi tavaliselt juhet kaasa. Kui minu printer ostetud sai ja ma hakkasin seda kodus kokku panema, avastasin kah oma üllatuseks, et midagi oleks nagu puudu. Helistasin poodi ja küsisin, et miks siis nii, juhet oleks ju kah vaja? Öeldi, et "aga me ju ei tea, kui pikka teil vaja on..."

    Veel jaburamat põhjendust ei tahtnud tuua?

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:17

    see on hea et keegi ikka leidus keda apteeki saata
    marjotu

    ReplyDelete

Post a Comment