ma ga ma ta


Sellele saab mitut moodi vaadata.
1. Olen mina alles tubli. Eile öösel olin kolmeni üleval ja tegin tööd. Isegi päris söögi tegin endale öösel valmis ja panin karpi. Täna hommikul ärkasin ilusti õigel ajal üles. Ei jäänud lasteaeda hiljaks. Jõudsin kooli, tegin natuke veel tööd. Käisin loengus, seminaris, kahes praksis. Kõigis käisin kohal. Ainult ühe kohvi jõin, lõunaks sõin kodust kaasa võetud toitu. Urus käisin ja Kadri sünnal. Palju sai tehtud ja ma olen nii vähe maganud.
2. On minul alles raske elu. Mitu nädalat järjest selline õppekoormus ja muu jama koguaeg kaelas, et töö tegemiseks aega ei ole. Pidin seda öösel tegema. Kolmeni välja. Sain nii vähe magada. Koolis oli neljapäevale tüüpiline pikk päev. Füüsika loengus magada ei saanud, sest Tarkpea tegi koguaeg mingeid kuulide vastu põrandat loopimise katseid. Peaaegu kõik tunnid erinevates hoonetes. Muudkui vänta nende vahel. Tunnetuspsühhis ja algebras oli üllatuslik tunnikas ka veel. Ma olen nii nii väsinud.


Nähtamatuse loits.

Püstitasin oma isikliku rekordi algebra II kontrolltööde tegemisel – rohkem kui pooled punktid. Jee.

Ei, ärge minge kõik ära. Ärge jätke mind siia… siia Nendega.

See oli isegi natuke mõnus, et keegi täna aliast ei taht. Istusin peaaegu kaks tundi seinaorvas patjade keskel ja lugesin. Sukeldusin raamatusse. Ainult vahepeal natuke kuulatasin, kuidas kõrvaltoas hispaania keelt õpiti. See sisaldas palju niisama vadistamist. Eestikeelset. Kindlasti on sellel mingid õpetlikud momendid sees. Millekski on see kindlasti kasulik.

Loen lapsele Pipi raamatut. Ja Sipsikut ka vahepeal. Üleni idülliline. Ma olen saavutanud võime olla oma lugemisjärjega paar lauset eespool sellest järjest, kus ma ettelugemise järjega olen. Päris äge võime. Kuidagi ise tuli.


With insomnia, nothing is real. Everything is far away. Everything is a copy of a copy of a copy. (fight club)


Voodi. Juba lähen. Homme on ju ka hommik ja asjad. Ja puha.

Comments