mmhhh...


Kui oleks selline film, nagu mu elu praegu on, ma mõtleks sellest peategelasest suht halvasti. Ma peaksin teda ikka maksimum naiivseks. Haah. On ikka idikas. Kui naiivne saab olla? Nagu... vaata, kuidas ta teeb ja siis pärast käitub üleni üllatunult ka, kui asjad nii lähvad. Mida ta siis ootas? Niipalju oidu võiks ikka täiskasvanud inimesel olla. Õnneks ma endast nii ei mõtle. Ma mõtleksin nii kellestki teisest, kui ma teda kõrvalt jälgiksin. Ennast jälgin ma seest. Mitte kõrvalt. Või siis aegajalt ei jälgi üldse. Jamh. Seda kah ilmselt.

Ma pean minema kuuendale ja küsima oma kontrolltöö tulemust.
Ma pean geomeetria kontrolltööks õppima.
Ma pean füüsika kontrolltööks õppima
Ma pean kellelegi südant puistama. Aga samal ajal ei taha ma üleni liiga hoogu sattuda sellega. Ei mõjuks hästi. Siuksed sõbrad võiksid ka olla, kes unustavad. Nagu sitaks unustavad. Kogu aeg. Siis saaks iga kord algusest peale kõik ära jutustada. Siis ei ole nii, et ma lähen muret rääkima ja nad on üleni ‘ma tean seda lugu küll, selline sa oled, seda on sul ennegi olnud.’ Siuksed sõbrad, kes ei ole juba ette varustatud arvamusega. Haugi mäluga. Ei, tegelt mitte. See oleks suht nõme. Ma siin niisama.

Igatahes. Mul on...
. Motivatsioonilagedus
. Mainekujunduspaanika
. Kõikehaarav isutus
. Pulga peal aint äratüüdanud muusika
. Big Bang Theory osa, mida maisaa vaadata, sest ma pean õppima
. Poolik blogipostitus, mida ma ei tohiks edasi kirjutada. Sest ma pean õppima.


Füüsika loeng. Kas ma olen ainus, kes kogu selle püsimagneti pooli sisse lükkamise ja seest välja tõmbamise teema juures midagi nilbet näeb? ‘... ja siis, kui ma lükkan selle kiiresti sisse, mis juhtub? Aga, vaadake, nüüd ma tõmban seda.. hästi.. aeglaselt.. välja.’

Mul on mingi pikem point kah kusagil valmimas. Ropendavate väikelaste teemal ja mitmel sellega natuke seotud teemal. Aga praegu ei saa.

Oo, milline huvitav mõte. Kontrolltööks valmistudes loengukonspekti lugeda. Miks ma seda varem proovinud ei ole? Ma teadsin küll, et õppejõu poolt soovitatud ja üles riputatud konspektis on need asjad kirjas, mida ma teadma pean. Aga tulla selle peale, et seda tegelikult ka lugeada. Ja veel Enne kontrolltööd. Selleks on juba rohkem taipu vaja.

They say that girl ya know she act too tough tough tough
Well it's till' I turn off the light, turn off the light
(nummid laulusõnad nelly furtado juurest)

42 on vastus, aga mis küsimus on? See nüüd vihjas, et läbi lugesingi. Nüüd loen Eesti gootikat. Lisaks kõigele muule, mis mul pooleli on. Ma otsustasin sõnakuulelikumaks hakata. Keegi ütleb, et loe seda raamatut või vaata seda filmi, siis ei ole ilus vastu vaielda. Tuleb noogutada, meelde jätta ja esimesel võimalusel ära teha. Vot. Siis saabki.

Geomeetria. Geomeeeetri-aaa! Reliikvia viisiga. Eriti kumedal häälel. Põlevad majad taustal sädemeid pildumas. Geomeeetrii-ii-ii-aaa! Analüütiline, kusjuures.

Comments