öhöö

Laske piduritel kõneleda.

Me lepime kokku mingi ajaarvamissüsteemi. Hakkame mingist hetkest lugema. Anname erinevatele ajaühikute portsudele nimetusi. Nimetame ühe paraja portsu päevi aastaks. Omistame aastatele järjekorranumbrid. Ja iga kord, kui tuleb see päev, mis on kokkuleppelise süsteemi järgi ühe kokkuleppelise ühiku -aasta- viimane päev, lähme ähmi täis. Eriti just öösel. Kukume lubama. Endale ja teistele. Liiga vähe ja liiga palju. Kahetseme tehtut. Joome ennast segi. Tulistame terve posu plõksivat ja virvendavat värki taeva poole. Saadame paari nupuvajutusega tervele karjale inimestele igast soove. Jutustame hiljem ümber juhtumisi sellest ööst. Teeme midagi, et juhtuks midagi meeldejäävat. Jätame meelde. Võrdleme eelmiste kordadega. Millegipärast. Sest nii on alati tehtud, see on ju Uusaastaöö, siis ju peab, siis ju tehakse.

Kuigi tegelt on traditsioon tore ja sümboolsed tähendused on hästi nunnu. Kuigi ma armastan inimesi ja mul on hea meel, kui neil on hea meel. Üldse ei taha täna linna.

Veetsin terve igaviku duši all. Siis passisin terve igaviku põrandal istudes. Kreemitasin ja föönitasin. Tegin kulmud korda. Tegin varbad korda. Rahulikult. See pole ju nagu mul kiiret oleks kuskile. Peaks endale võileiba tegema. Kalaga.

Q. Why is air a lot like sex?
A. Because it's no big deal unless you're not getting any.

Jõhker unekas on. Algul läheb tüüpidel pauk liiga vara lahti, pärast ei saa kuidagi ära lõpetada. Rakettidest räägin. Osa pagutasid juba lõuna ajal. Aitab kah. Mõned meist on pidurid. Tahavad magada. Sest öö on.

Comments

  1. meie käisime ka väljas rakette vaatamas
    pisipoisid olid nagu segased rõõmust muki koos nendega
    hüppasid ja kisasid ja vehkisid käte ja jalgadega
    kõige pisem ei suutnud enam uinuda tükk aega ja kui magama jäid magas lõunani vanaisa kaisus
    head uut sulle ja jõudu jõudu jõudu
    tead isegi milleks

    ReplyDelete

Post a Comment