Stop chasing shadows

Inimese huumorisoone tundmine ja mitme divaissi nime hulgast selle inimese oma äratundmine on omavahel seotud. Sirla mälupulga nimi on maisipulk. Marje wifi nimi on Neverland. ”You are connected to Neverland.”

Ma räägin sulle mainekujundusest. Mul on siukene õppeaine, üleni sitaks lahe. Ja kodune ülesanne on ka üleni sitaks lahe. Koosneb kolmest a4-st. Esimese kirjutad täis oma elulugu, teise kirjutad täis oma elulugu võttes arvesse, et sa hullult hullult tahad seda töökohta saada, mis sulle välja loositi ja kolmanda peale analüüsid ja põhjendad neid erinevusi, mis esimese ja teise vahel olid. Tegin mina oma esimese lehe ära, suht kenakene sai ta mul. Kohe meelega ei vaatand enne, mis töökoht mulle loositi. Ja siis selgub, et kõikidest naljakatest ja vahvatest ja võimatutest töökohtadest sai mulle just psühholoog-terapeut. Oh. Seal oli kõrghoonete aknapesijaid, playtechi programmeerijaid, kaugsõidu rekkajuhte, kultuuriasutuse personalijuhte. Ja mulle tuli see. Mis värk sellega on.

Ajaks kõik oma juhendajad täiega närvi ja valmistaks neile põhjalikku pettumust? Jee, nii hea mõte. Teeme seda.


”Ah? Sa käisid Aleksiga? Ta käis Aleksiga! Päriselt?”


Ma räägin sulle analüüsist. Matemaatilisest analüüsist. Või siis anaalist, nagu matikute släng seda nimetab. Sellega oli see lugu, et täna pidi mul olema hommikul jõhkralt vara anaali praks aga ma unustasin kogemata ära ja kõik olid üleni pahased mu peale, sest see oli väidetavalt minu pärast nii ebamaisele kellaajale tõstetud. Ma üldse ei tahtnud ära unustada. See on praegu üleni mu lemmik-aine. Ma oleks anaali pärast ka nelja tunnise ööunega leppinud.

Mis matikute slängi veel puutub, on kompleksid. Tegelt aine nimega kompleksmuutuja funktsioonide teooria, mida siis vestlemisel lühendatakse kompleksideks. Seega üleni korrektne lause on: ma täna anaali ei tee, mul on kompleksid.

Tropimagnet.

Väljakutsuv riietus. Sissekutsuv riietus.

Mh. Inimene ärkab hommikul varakult üles, juba pool üheksa on ta arvuti taga ja tipib guuglisse sõnad: targad laused.

Standardhälve ja sugulisel teel levivad haigused annavad ingliskeeles täpselt sama kolmetähelise lühendi. Mõtle siis ise, kumba see programmeerija toda koodi kirjutades mõelnud on.

Latt vä? Liiga kõrgel? Mis ma teha saan? Ta ise läks. Ise.


Üks Morcheeba vidjo. Mida see meloodia seal teeb? Katsusin klaveri peal järgi, ei tee ju tegelt midagi erilist, aga ikkagi. Nii hea, nii hea. Mingi imetabane võime suvalistest(?) nähtustest naudingut välja pigistada, üks mu hobidest, vaata. Näiteks mingeid Nabokovi raamatuid lugedes oli vahepeal selline tunne, et suremaha kui head laused. Panin raamatu käest ja natuke kogusin ennast, liiga hea, et kohe edasi lugeda.



Comments