millest sa aru ei saa

Niisiis. Kell on peaaegu kaks. Ma peaksin magama minema, et homme üleni triksis-traksis neetult suurepärane õps olla. Aga näe. Siin ma olen. Kõik sai alguse sellest, et mul tuli kohvi-isu hommikul. Ja siis tuli Aivi ja me pidime koos kohvi jooma. Ja siis ta tuli veitsa aja pärast tagasi ja ma tegin endale veel ühe kohvi. Dexterit vaatsin ka. Nüüd on üleni nn-tsahh, nn-tsahh tunne sees. Sugugi ei saa rahuneda. Ei saa mitte vaiki olla.



Ma nägin üks öö unes, et Trevor Moore üritas mind ära sebida. Tähelepanuväärne on see selles mõttes, et ma polnud mingi mitu kuud ühtegi Whitest Kids U Know videot vaadanud ja ma pold üldse ta peale mõelnud. Mismõttes ta nüüd tuleb mulle unenäkku.
Teine mainimisele minev tähelepanek on Aivi. Võinoh, see mis ta ütleb. Iga kord, kui ma näitan mingit meest, kes minu meelest iseäranis kena on, teatab Aivi, et see on Beibifeiss. Osutub, et mulle meeldivad ainult beibifest mehed. Võinoh, väidetakse. Mul pole ühtegi metanäidet ka hetkel tuua.


Siukene ilus pilt ka sis illustreerimaks.
Mh. Ja nüüd on mul selline tunne, nagu ma oleks temaga ühel peol olnud kunagi. Häda nende elutruude unenägudega.


Gei olemine on üleni aktuaalne. Tule minuga msnima ja kui ma juba pool tundi olen vastu pidanud ühe chati juures, jõuab jutt varsti selleni. See juhtub iseenesest. See on huvitav teema.

Üldsegi olen ma täheldanud, et on mingi kategooria teemasid, mis mind kütavad. Painavad. Muret teevad. Inspireerivad. Erutavad. Ja siis on terve kari teemasid või valdkondi, mis mind ei kõiguta. Või mille peale ma võin küll mõelda, näiteks kellegi jutuga kaasa mõelda. Aga ikka niimoodi suht rahulikult ja mingis pealmises kihis. Ma kujutan ette, et paljudel inimestel võib nii olla. Teemapüstitusi, mille peale ma ei erutu (neid on tegelt rohkem):
1.Toit sisaldab e-aineid, valesid rasvu, liiga palju või vähe midagi. Las ta sis olla.
2.Keegi kusagil saab rohkem palka, kui ta mingis mõttes välja on teeninud. Las ta siis saab.
3.Kellelgi kusagil on töökoht, mis ei ole õige või kuhu ta pole õige.
4.Keegi kusagil seksis, tantsis, deitis, rääkis vms kellegagi ja poleks äkki tohtinud, pidanud
5.Dieedid, trendid, hitid, kuulsused
6.Muusikastiilide nimetused. See võiks olla eelmisega koos, aga ma panen eraldi. Sest ma ei oska kuidagi sõnadega väljendada, kui vähe mulle läheb korda, mis sõna keegi kasutab mingi esineja stiili iseloomustamiseks.
7.Sport, spordivõistlused, sportlased
Ja siis mõned teemad, mis mind tegelikult ka huvitavad, erutavad, mulle mõtlemisainet pakuvad:
1.psühholoogia. Motivatsioon, mõjutamine, mõtlemine, kujutlused, taju, mälu...
2.pedagoogika. Õppimine, õpetamine, motiveerimine, omandamine, aru saamine, võimekus, potensiaal, eeskuju, haridus vs kasvatus, keskkond vs geneetika, austus...
3.sotsiaalne ulme. Ühel lainel olemine, poolelt sõnalt mõistmine, hingesugulus, armumine, armastus, kirg, õige ja vale tunne, eelaimdused, mõeldud olemine...
4.filosoofia. Tõlgendused, märgid, tähendused, ridade vahelisus, kihid ja tasemed, sõnum, motiivid, mustrid, rütm, uskumused ja uskumine, elu mõte/mõttekus...
5.matemaatika. Hetkel see kuramuse rombi-tõestus, mis mind suht häirib.

Gei olemine on ka huvitav mitte selle pärast, et mind hullult kotiks, mida keegi oma fantaasiates või magamistubades teeb. See on huvitav nähtusena. Sellele on omistatud igasuguseid tähendusi ja sellega kaasneb erinevaid... asju. Hirmus põnev. Igal naisel peab olema üks homo-sõber. Alkohol veits kallutab orientatsiooni. Sul on võimalik inimesi jälgides ära arvata või valesti diagnoosida kellegi iharuse soo-eelistusi. Sa võid selle tegimiseks kasutada või väärkasutada erinevaid märke käitumises, riietumises, kõnes, kirjas. Nii äge nagu.

Mul on masinaga pügatud kukal. Seda on hea katsuda. Ma vahel katsun.

Kusagil võiksid ringi käia ilusate käsivartega mehed, kes ei ole otseselt arulagedad tolvanid või juba broneeritud. Nii kena oleks. Mõni võiks minuga ringi käia vahel. Mhmh... See läheb mu kujuteldavasse wish-listi. Koos slanketiga. Slanket – blanket with sleeves. Sest kui kodus teki all vedeleda ja mitte magada, tuleb millegagi ennast hõivata. Näiteks raamatut lugeda või arvutit näppida või heegeldada. Aga õlad ja käsivarred külmavad ära ju. Siis ongi vaja tekki, millel on varrukad. Üleni mõnus oleks. Vb peaks uue kuu alguses veel ühe näljakuu välja kuulutama ja terve kuhja fliisi või kohevat puuvillast tekiriiet koju tooma.

Twitterist pole üldse rõõmu, kui seal nii vähe tuttavaid on ja needki postivad harva või elavad mingit mitte-tweetitavat elu.


üle tüki aja üks isetehtud pilt ka. ma ärkan tööpäeviti enne koitu

Comments