Täiesti eraldi sissekanne ainult sünnipäevakutseks



Mul tuleb sünnipäev. Sellega seoses tuleb mul paartida. Kes tahab sellest osa võtta / mulle kingitusi tuua / mind õnnitleda / mind üle tšekata, saab seda väga lihtsa vaevaga teha. Plaan on see, et ma lähen 17. aprilli (see on järgmine laupäev) õhtul ebanormaalselt vara Zavoodi. Mingi seitse-kaheksa. Seal sis näeb.

Ei, ma pole su lemmikkõrtsi mingil moel broneerinud. Ma praegu panustan sellele, et alguses on vähe rahvast ja saab ikka veits sünnipäeva mängida. Ühe vaba laua ikka leiab.

Ma tegin sama moodi siis ka, kui ma 17 sain. Oh noorust. Ma isegi mäletan, mida ma too päev kandsin. Ma isegi mäletan, et Miki kinkis mulle need lahedad kõrvarõngad.

Zavoodis sünnipäeva pidamine on minu arvates üleni hea plaan. Siis on kordades vähem muret umbes miljoni asjaga seoses. Ja see pole sugugi kaugel ja seal ei saa joogid otsa jne.

Kingi-idee-pank: sädelevad asjad, raamatud, filmid, kõrvarõngad, igasugune meigisodi, ehted, ideed, plaanid, jutud, raha, alkohol, šokolaad, kunst, jalgratta aksessuaarid...

Comments

  1. kas ma ka tohin? aga kaaslasega?

    ReplyDelete
  2. oleneb, kas su kaaslasel on ilusad tissid.

    muidugi tul(g)e. ma üleni rõõmustan siis.

    ReplyDelete

Post a Comment