Wait... what?



Kui kaks inimest tegid midagi ja kumbki ei mäleta ja keegi pealt ei näinud... kas nad siis tegid seda või mitte? - Sirla Cool.


Niisiis. Kui mu arvutused paika peavad, on meil täna pühapäev. Viimane reaalselt asjalik päev (mille jooksul ma muide õppisin eksamiks ja siis kirjutasin seda, kirjutasin suure kodutöö valmis ja esitasin seda ja läksin magama kell viis õhtul), oli neljapäeval. Ehk siis kolm päeva tagasi. Asjatundlikul lugejal võib praegu kerkida (khm) loomulik küsimus: kas Murcal mitte sess ei pidand olema? Glad you asked. Mul on sess. Mul on neetult palju teha. Minaeitea.

So what I'm still a rockstar.

Nad hakkasid puurima siis, kui mina olin neli tundi magada saanud. Puurivad niimoodi, et maja väriseb ja muusika ei summuta seda ära. Kui ma lõpuks ennast üles ajasin ja Aiviga kohvitama hakkasin, lõpetasid puurimise ära. Ja nüüd, kui ma tahaks õppima hakata (tahaks küll, ära naera), puurivad nad jälle.

Ideed kunstiprojektideks tulevad sessi ajal. Ma olen kindel, et kui kunst oleks see, mida ma õpin, selliseid asju minuga ei juhtuks.

"Ma olen su lõhna juba üles võtnud."



Tead seda värki, et vahepeal võid rollist välja kukkuda? Näiteks üritad kedagi tähelepanelikult ja empaatiliselt kuulata, aga hakkad kogemata naerma. Või pead mingis kohustuslikus seminaris mingit ettekirjutatud karakterit esindama, et saaks asja läbi mängida ja siis out of the blue hakkab awkward. Või teeskled solvumist, aga lohutajad ei ole küllalt osavad ja tahaks neile nõuandeid jagada. Vb päris rollimängijatel on ka vahel.
Mis mina mõtlesin... rolli sisse kukkumine. Seal see roll on. Ilusti ettevalmistatud ja paras kasutamiseks. Suht tehtav. Mõõduka väljakutsega. Paremal juhul kasumitega. Ja järsku avastadki end sealt. Kogemata. Rolli sisse kukkunult.
Ma vahel kukun rollidesse ja sis pärast imestan. Vahel imestan samaaegselt ka, ma olen nii osav, saan mitut asja korraga.

Ma tahan tantsutrenni. Ma tahan joogasse. Tahan tund aega mööda mingit trepimasinat sammuda. Tahan roosasid hantleid. Peale hakata midagi selle kehaga mul.

Ma olen peaaegu äärepealt ühe oma riiete kapi korda teinud. Peaaegu äärepealt kaks kodutööd valmis venitanud. Kõigest hästi natuke on puudu, et ma tolmuimeja haaraksin.

Hum... õppeveerandi viimane nädal hakkab ja ma pole oma õpilasest ammu kuulnud. Huvitav, mis tast saanud on. Huvitav, kui ta feilib, kas see on minu süü või tema süü.

Pink on tegelt suht lahe ju

Comments