Get on your dancing shoes You sexy little swine

Tead seda, kui mõnes filmis mingi pif teatab tõsiselt: „Naine näeb ära mehe silmist...“ mida iganes ta seal siis näeb – kui seal on teine naine või et mees teda armastab või mees valetab või maailmalõpp on tulekul või jäätis on otsas... Siis ma teinekord mõtlen ettevaatlikult, et mina küll ei näeks (pöörab ebamugavusest niheledes pilgu ära), ma olen täiesti kluu-less. 
Ja et huvitav, kas see on mingi naistevaheline siseinfo, mida ma peaks enda teada hoidma. Sest äkki meil on nii kokku lepitud, et me paistame müstilised olevused, kellel on röntgenpilk ja sensitiivsed võimed. Võibolla tuleks lihtsalt arukalt vait olla ja püüdlikult jätkata bluffimist. Sest kõik need benefitid, vaata.

Ma tean, millest sa just mõtlesid.

"Kerge kaastundega segunenud nummimummi reaktsioon valdab kui loed, mismoodi tugevalt täisealisele inimesele lihtsad elutõed kohale jõuavad ja sellest siis surmtõsiselt maailmale kuulutatakse." (siin)
Õujea. Mulle jõudis jälle mingeid elutõdesid kohale. Elutõde on järgnev. Palju lihtsam on elada, kui lõpetada muretsemine teiste arvamuse pärast. Just. Täiesti hämmastav, ma tean.
(Kuigi. Siinkohal on oluline märkida, et teiste arvamusest mittehoolimine tuleb hoolikalt kooskõlastada elementaarsete käitumisnormide ja viisakusega. Sest muidu oled sa vastik jobu või kohastumisvõimetu asotsiaal. Näiteks need inimesed, kes haisevad ja räuskavad puhastes vaiksetes kohtades. Või need inimesed, kes söövad ära su viimase saiakese ja naeravad siis su pahameele üle. Nemad ka ei hooli sellest, mida inimesed neist arvata võivad, aga nad on sellega natuke liiga kaugele läinud.)
Mul on lihtsalt see. Taban end mõttekäigult: oot-oot, võibolla oleks pidanud neile selgitama, et kuidas mul sellega on, sest praegu võisid nad täiesti valesti aru saada... aa õige jah, mul on ükskõik, mida nad arvavad asjadest, mis kuidagi neisse ei puutu.


Suurtest meeste särkidest tehtud maikad. Mul on neid juba kolm. Üks on valge ja kannab mingi eesti folkpunk bändi teksti tissi peal. Teine on punane ja kannab pilti seksuaalse viitega Maci paroodiast ja im lovin it teksti. Kolmas on rõvedalt kollane ja alustas oma elu xxl suuruses Merikotka särgina. Mitte et ma suur purjelaagri fänn oleksin. Aga mulle meeldib teinekord kollaseid asju kanda ja minuvanuste inimeste hulgas on suht raske leida kedagi, kes ei teaks kedagi, kes poleks kunagi kunagi purjelaagrist kuulnud. Seega nagu icebreacker. Sotsiaalse funktsiooniga maika.
Sest teinekord suurest dekolteest ei piisa. Aga tähelepanu - see ei hoora end ise.


Ma olen haige, muide. Köha ja kurk. Võitlen sooviga teki alla end kerra keerata ja õnnetult niiskeid niutsatusi teha iga köhahoo peale. Võitlen, sest nii hull tegelikult praegu ei ole.
Pealegi – enesehaletsus on magus koht, kuhu langeda ja sealt on ilge nuss pärast välja tulla.
"You should never give yourself a chance to fall apart because, when you do, it becomes a tendency and it happens over and over again." - E. Gilbert

Mul on täna ni räpane kõnepruuk.

Ooda, ma teen ühe kohvi omale.
Kuula seda laulu vahepeal.

Mmm kohv.
Näiteks vaata, mis wikipedias selle kollektiivi kohta kirjutatakse:
Their name is a play on words, meaning "new wave" in French, and "bossa nova" (new trend) in Portuguese. This refers simultaneously to their "Frenchness" and "artiness" (the '60s new wave of cult French cinema), the source of their songs (all covers of punk rock, post-punk, and New Wave songs), and their use of '60s bossa nova-style arrangements.
Ja nii ongi. Lissalt täiesti imeline. Kas võiks üldse veel midagi kohvitassi najal tiksumise muusikalt tahta?
Heh. Natuke guugeldamist. Selle originaal on ka päris lahe muidugi. Aga mitte päris rahulikult tšillimise muusika.

Oeh. Nüüd läks jälle enesekeskne heietamine mingiks muusikaajaloo postituseks. Ei või sis ühe teema peal püsida, minaeisaaaru.


Peaks vist nüüd selle kummalise väidetavalt hõbedaseks tooniva palsami maha pesema. Muidu on osa juukseid pärast jälle helelillad. Ja mida inimesed siis mõtlevad.
Khm.


Pealkiri on bändi Arctic Monkeys laulust. Kas ma olen ainus, kelle meelest Black Keys kõlab natke nagu Arctic Monkeys? Nagu helipildilt(?) või milleltki. Justkui. Või misse? Mitte need konkreetsed laulud aga üldiselt.

Comments

  1. Selle valetamisega on ilmselt mõeldud ikka konkreetset meest, kellega iga päev koos ollakse ja seeläbi üsna hästi tundma õpitakse. Siis saab küll juba ühel hetkel üsna hästi aru, kas lause "ma ei taha täna suppi süüa" tähendab "ma ei taha täna suppi süüa", "türa, mul on kõrini sellest, et raha on vähe ja tuleb suppi süüa", "ma üritan teemat milleltki kõrvale juhtida" või "mul on lihtsalt sitt tuju ja norin iga asja kallal, olgu see või see sama supp". Aga iga inimene märkab erinevaid asju, minu väga matemaatilise mõtlemisega sõbranna näiteks märkas esimesi ohumärke (õigemini tõenäoliselt neid ta lihtsalt tunnetas, aga selle abil sai kinnitust) suhtes siis, kui mees ütles õhtul, et pole eriti kuskil käinud, aga naine nägi, et auto kilometraaž on tunduvalt suurem, kui eelmisel päeval. Näeb lihtsalt numbreid noh. Mul pole isegi õrna aimugi, palju mul seal tuhandeid on.

    ReplyDelete
  2. Mhmh. See kõlab loogiliselt küll. Aga vaata, nad tavaliselt ütlevad 'naine teab' selle asemel, et öelda 'mina tean.' Justkui sellel teadmisel oleks üüratut pistmist nende sooga.

    ReplyDelete
  3. Näen kahte põhjust. Esiteks tundub, et naised õpivad enamasti mehe kehakeelt jms kiiremini lugema, kui vastupidi. Ja teiseks, mehed eelistavad tihedamini teeselda, et nad ei saa naise kehakeelest aru, et jamasid vältida (no kui naine näiteks ütleb, et teksad ei lähe enam jalga, teeskleb mees, et teda on tabanud ajutine kurtus, et vältida teemat "ma olen nii paks, et ma olen kindlasti sinu jaoks TÜLGASTAV"). Nii võibki mõnele naisele jääda mulje, et tema loeb meest nagu avatud raamatut ja mees heal juhul mäletab ta nime ja suure vihjamise peale oskab õige sünnipäevakingituse valida. Ja suurem osa inimesi eeldab, et mõtlemine on universaalne, seega et kõik teised naised toimivad sama moodi ja kõik teised mehed on sama sugused tohlakad. Need naised, kes filmides seda ütlevad, on ka ju tavaliselt sellist kindlat tüüpi "tean täpselt, millal mu mees valetab, aga nüüd lähen ja ostan Gucci koti ja mul juba läks meelest, millest ma viimati mõtlesin".

    ReplyDelete
  4. mu meelest elutõdede lettivirutamine mistahes vanuses on tänuväärt tegevus.

    Siis teised idioodid ka näevad, et isegi too idioot suudab mõned baasilised elus olulised asjad ära õppida = ja see on positiivne eeskuju ja maailma parenamine =D

    //on enda ja oma väärtusliku blogiga jätkuvalt rahul, olgu numminummiga nagu on

    ReplyDelete

Post a Comment