Demons they are on my trail

Sildistatud

 Valik peotrikke
  1. Valge veini joomise juurde rääkida lugu naisest, kes ei joo valget veini, sest valge vein maitseb nagu sperma. Seejärel jälgida seltskonna näoilmeid kuni keegi (pärast mõtlikku pausi või keskendunult veinisõõmu võtmist) hakkab protesteerima: "Aga ei maitse ju!" Seejärel on tore vaadata, kuidas kogu seltskond teda uudishimulikult silmitseb ja kuidas ta ise kõrvuni punaseks läheb. Ekstrapunktid, kui ütlejaks on mees.
  2. Poole kõrvaga kuuldud aga mitte aktiivselt osaletud vestluses tähele panna, kui teema läheb millegi piisavalt piinliku peale, et üks kuni mitu sõna asendub kiiresti mingi asesõnaga. Olenevalt seltskonna joobeastmest ja konservatiivsusest võib see olla mingi sõna seksi kohta, mõnda kehaosa tähistav sõna või lihtsalt kellegi nimi või näiteks sõna 'homo.' Liituda vestlusega siiral huvitatud millest-te-räägite ilmel ja küsida järjekordse asesõnadest pungil lause kohta täpsustavaid küsimusi.
    "Noh, ega ta sellega kogu aeg nii ei tee." - "Kes ei tee? Millega? Kuidas ta ei tee?"
    Jälgi seltskonna kimbatust, kui neilt oodatakse just selle tabusõna otse välja ütlemist. Jälgi sinu suunas lendavaid jooke ja kätteulatuvaid esemeid, kui nad saavad aru, et sa teed nalja.
  3. Analoogne eelmisega. Pärast ligi sajandeid kestnud arutelu saavutatud konsensuse ja järgmise tegevuskäigu otsusele jõudmist, küsi äkitselt võimalikult elementaarset täpsustust võimalikult originaalküsimuse kohta. "Oot, mis pitsa me siis tellime? Miks me selle pitsa tellisime?"
  4. Kui elava seltskondliku vestluse jooksul, millest sa isegi osa võtsid, lahkub äkitselt keegi (pissile või telefoniga rääkima), pöördu endale kõige lähemal istuva inimese poole ja küsi kõrvulukustava sosinaga: "Kes see oli? Sa teadsid teda vä?"
  5. Vasta edvistavale koketeerivale "Kas te (hi-hi-hi) tahate mind purju joota vä?" küsimusele surmtõsiselt "Jah." Või midagi päriselt kohatut ja/või sünget. Lisapunktid, kui küsimus ei olnud suunatud sinuga flirtimiseks.

udune öine kesklinnane tammepuu

 Üks selline film oli, kus ühel õudselt targal tugeval naisel oli niisugune habras armas tütar ja kui see naine mõrva eest vanglasse pandi, oli tütar ühes ja teises kasuperes ja lastekodus elamas. Ja noh, sellest see film põmst oligi - ühe nunnu pifi erinevates keskkondades üles kasvamisest. Vahepeal, kui tütar käis ema vanglas vaatamas, ütles ema igasuguseid kohutavaid asju, mis olid ühelt poolt üldse mitte ilusad ja teiselt poolt päris tihti suht targad. White Oleander (imdb).
Siis ma vahel, kui emo peale kipub ja tahaks hädaldav abitu nutsakas olla, tulevad mõned nendest asjadest, mis ta ütles, meelde. Sest need kuidagi tõstavad vastutuse tagasi minu peale ja on niimoodi ranged ja lohutavad samal ajal. Osa asju saavad sellised olla - lohutada ja samal ajal paika panna.
Don't attach yourself to anyone who shows you the least bit of attention because you're lonely. Loneliness is the human condition. No one is ever going to fill that space.
I would rather see you in the worst kind of foster hell than living with that woman. What can you possibly learn from her?


Magasin terve pühapäeva ja ärgates oli õu tuppa hillinud. Peaks vist puid tooma.



Smenaga luuratud linnuke


 Mulle meeldis see, mida Anneli kirjutas armastamise kohta ja mõtlesin, et hea öelda. Ja et õige küll.
 Avastasi ühe õudselt toreda videokanali, kus üks mees räägib huvitavat juttu ja mõte hakkab kohe sibama.
 Hakkasime vaatama siukest multikat nagu Adventure Time, kuigi suurema osa ajast ma pole päris kindel.
 Ja seda, mis too naine kirjutas (juba tükk aega tagasi tegelt), lugesin mitu korda ahhetades endale ja teistele ette ja jubedalt ilus.


Laulu kah

    Comments